Lego Ev Yakında...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gizmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gizmo

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
102
Puanı
34
Senaryosunu Treatment'ini yazdığım, yakında forumda yerini alacak "Lego Ev"in konusu şöyle:

Cansel, üniversitede hoca olan bir anne ve 80'li yılların ünlü bir rock yıldızı olan havari bir babanın kızıdır.

Annesinin dominantlığı, babasının özgürlüğü ile birlikte tamamen arafta büyüyen Cansel'in 14 yaşındayken dahi olduğu farkedilir, üniversiteye kadar kendi gibi insanlarla özel bir sınıfta okuyan Cansel mimarlığı kazandıktan sonra büyük bir bunalım yaşar, çok bilmesi ve çok konuşması insanları kendinden uzaklaştırırken hoşlandığı sınıf arkadaşı Asil de onun bu gevezeliğinden dertlidir, Cansel'in insanların yanında kendine yer bulabilmesi hiç de kolay olmayacaktır...

Lego Ev, sıcak ve komik aile ilişkileriyle, "yüksek IQ"lu bir aşk hikayesi ve kaliteli esprileriyle yakında forumda...

Konusu ilginç gibi görünüyor, en azından benim ilgimi çekti. Hayırlısı olsun.

oo oldukça iyi gözüküyor bekliyoruz.

Konusu yabancı dizi tarzı olmuş, gayet iyi duruyor. Forum dizilerini takip etmem ama belki bir göz atarım. Başarılar dilerim.

arayı soğutmayayım o zaman

ilk bölüm yarın akşam yayında olacak...

Birkaç bölüm biriktirten sonra ilk bölümü paylaşmak istiyordum ama tanıtıma düşündüğümden fazla ilgi gösterilince arayı uzatmak istemeyerek 1.Bölümü yayınladım... Takipteki arkadaşlara iyi okumalar...

bekliyoruz aaa bu arada avatarın çok hoşş @gizmo bnim sincaplarımla arkadaş olabilirler bence hahaha

bekliyoruz aaa bu arada avatarın çok hoşş @gizmo bnim sincaplarımla arkadaş olabilirler bence hahaha
öyle umuyorum
bu arada yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi hızlı dönüt aldığım için yeni bölümü yayınladım, teşekkür ederim.

öyle umuyorum
bu arada yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi hızlı dönüt aldığım için yeni bölümü yayınladım, teşekkür ederim.
üyeleri etiketle konuna yoksa ilgi görmez yanı sen demesen yayınladığını görmüyordum
bölümlerine üyeleri etiketle 😉😉😉

İsminin manası ilk bölümlerde belirginleşecek, Cansel'i mimarlığa iten şeyle alakalı Lego Ev. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim...
Yoksa legomu oynuyordu ayy cok severdim legoyu