Legends 2. Sezon Onayını Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1417723441.jpg

Amerika'nın kablolu yayın yapan kanallarından biri olan TNT'de yayınlanan, casus kitaplarının usta yazarı Robert Littell'ın aynı isimli romanından uyarlama Legends'e 2.sezon onayı geldi.

Sean Bean, Tina Majorino ve Ali Larter'in başrollerinde yer aldığı yapım düşük reytinglere rağmen yeni sezon onayı almayı başardı. Dizinin 2.sezonuda ilk sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

Legeds ilk sezon ortalama 3.2 milyon izleyici rakamı tutturdu.

Son düzenleme:
TNT'de popüler hiç dizi yok. Bu dizi reyting alamasa da biraz adı duyuldu o nedenle yenilemek istediler herhalde. Şahsen Sean Bean'i başka projelerde görmeyi isterim ama @kaan955 sevinmiş olabilir bu habere. :):)

Homeland'in yazarından bir dizi diyoruz, Sean Bean diyoruz, bi bakalım dedik ama dizi beni sarmamıştı. Zaten TNT'den başka ne beklenir. :)

Homeland'in yazarından bir dizi diyoruz, Sean Bean diyoruz, bi bakalım dedik ama dizi beni sarmamıştı. Zaten TNT'den başka ne beklenir. :)
başlayıpte devam edemediğim dizilerden :) bir dahada başlamayı düşünmediğim dizilerdendir , hiç bir şeye yanmamda sadece ned stark ın bu dizide harcanmasına üzüldüm :)

revenge dizisindeki kadın oynuyor bakabilirm bu diziye tabi yaz ayında :D
hiç başlamasanda olur bence ? yinede illaki izleyeceğim diyorsan sen bilirsin :)

Acayip sevindim,çok sevindim. :Z

Ben bittiğini düşünüyordum, çünkü resmi bir haberde Sean'in başka bir dizi ile anlaştığı yazıyordu. (b)