League Of Legends Oyun Bölümü

Fb_King

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
294
Puanı
205
Sevgili adminler,yöneticiler ;
Sizden "Online Oyunlar" bölümüne alt forum olarak "League Of Legends" açılmasını istiyeceğim .
Bizzat o alt forum ile kendim ilgileneceğim. Elimden gelen her şeyi yapacağım . İlgilenilmesi dileğiyle.
Teşekkürler .

Bende geçenlerde indirdim oyunu hiçbirşey anlamadım.Diğer oyunlar gibi char'lara item diziyormusun yoksa sadece karakter mi seciyorsun.Birde her oynadiğinda lvl 1 ile mi başlıyor 😕 Ne kadarlık oyuncusun sen oynuyormusun yada?

Bende geçenlerde indirdim oyunu hiçbirşey anlamadım.Diğer oyunlar gibi char'lara item diziyormusun yoksa sadece karakter mi seciyorsun.Birde her oynadiğinda lvl 1 ile mi başlıyor 😕 Ne kadarlık oyuncusun sen oynuyormusun yada?
Ben 1 yıllık player'im . İlk başlarda anlamazsın zor oyundur. İlk girişte hero'nu seçiyorsun . Sonra oyun için de minion ve diğer kullanıcıları öldürerek para kazanıyorsun . Sonra hero'na göre itemlerini alıyorsun . Her oynadığındada 1 lvl ile başlıyorsun . Hala oynuyorum. Yeter li mi :D

Normal bölüme açılır konular ilk etapta gerekli görülürse ilerleyen dönemde alt bölüm açılır fakat şu an ihtiyaç gözükmüyor. :)
League Of Legends hakkında ne kadar konu açılacağını biliyor musun ? Alt forum açılmadan olmaz.

- - - Ekleme - - -

Bekle başlıyorum konu açmaya bakalım 500 tane konu çıkıyor mu çıkmıyor mu görüceksin.

Ben 1 yıllık player'im . İlk başlarda anlamazsın zor oyundur. İlk girişte hero'nu seçiyorsun . Sonra oyun için de minion ve diğer kullanıcıları öldürerek para kazanıyorsun . Sonra hero'na göre itemlerini alıyorsun . Her oynadığındada 1 lvl ile başlıyorsun . Hala oynuyorum. Yeter li mi :D

Silmeseydim oyunu yetmez derdim ama sildim.Pek açmadi beni ama deli gibi oynuyorlar.