Aslında çok doğru bir tespit.Tns deneklerin ilk kez yayınlanan filimleri sevmiyor)))) 100.tekarinda iyi reyting alir)))
bende de pompişik düşünceler olsa ben de bulurum ne var
Kızma panpi.bende de pompişik düşünceler olsa ben de bulurum ne varhem akıl benim fikir benim sane
![]()
emrenin bir tespit yapması için önce önce anlaması lazım ))))
evet vurukmayan adamdaki kanı aramam için önce neden vurulnmayan adamın ceketine kan yayılsın anlamam lazım bu konuda pompy den yardı malmayı düşünüyorumemrenin bir tespit yapması için önce önce anlaması lazım ))))
Şakayı ciddiye aldınız ama.evet vurukmayan adamdaki kanı aramam için önce neden vurulnmayan adamın ceketine kan yayılsın anlamam lazım bu konuda pompy den yardı malmayı düşünüyorum![]()
pompyden yardım alsandan da sana çare olmaz pampa sorun derinlerde )))) hacı biraz kil bill seri izle sana faydası olur nasıl kan fıskırıyor görürsün(yalnız filmde +18 sınırı var sana zararı olmasın )))) )evet vurukmayan adamdaki kanı aramam için önce neden vurulnmayan adamın ceketine kan yayılsın anlamam lazım bu konuda pompy den yardı malmayı düşünüyorum![]()
şakayı ilk ciddiye alan sensin ama pampa okadar parantezi boşuna mı koyuyorum )))Şakayı ciddiye aldınız ama.![]()
Emre'ye dedim, paranteze : 'de koysan çok iyi olur panpa bazen göremiyorum.pompyden yardım alsandan da sana çare olmaz pampa sorun derinlerde )))) hacı biraz kil bill seri izle sana faydası olur nasıl kan fıskırıyor görürsün(yalnız filmde +18 sınırı var sana zararı olmasın )))) )
şakayı ilk ciddiye alan sensin ama pampa okadar parantezi boşuna mı koyuyorum )))