Laz Vampir Tirukula TV'de İlk Kez Show TV'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Levent Sülün , Wilma Elles , Alp Kokmaz gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film izleyenleri kırıp geçitrecek. Laz Vampir Tirukula bu akşam 20.00'da Televizyon'da ilk kez Show TV ekranlarında.

awww.topizle.com_wp_content_uploads_2013_07_laz_vampir_tirakula_338358.jpg

Ekli dosyalar

• awww.topizle.com_wp_content_uploads_2013_07_laz_vampir_tirakula_338358.jpg
    awww.topizle.com_wp_content_uploads_2013_07_laz_vampir_tirakula_338358.jpg
    87.6 KB · Hit: 309
Saçma bir film olduğu her halinden belli oluyor ancak totalde iyi gidebilir.

tv`de ilk kez olduğundan normal reytingler ala bilir :)

Bence iyi gitmez ama bir bakarım sinemada görmüştüm tanıtım şeysinde.

Tns deneklerin ilk kez yayınlanan filimleri sevmiyor)))) 100.tekarinda iyi reyting alir)))

evet vurukmayan adamdaki kanı aramam için önce neden vurulnmayan adamın ceketine kan yayılsın anlamam lazım bu konuda pompy den yardı malmayı düşünüyorum :)
pompyden yardım alsandan da sana çare olmaz pampa sorun derinlerde )))) hacı biraz kil bill seri izle sana faydası olur nasıl kan fıskırıyor görürsün(yalnız filmde +18 sınırı var sana zararı olmasın )))) )

Şakayı ciddiye aldınız ama. :(
şakayı ilk ciddiye alan sensin ama pampa okadar parantezi boşuna mı koyuyorum )))

pompyden yardım alsandan da sana çare olmaz pampa sorun derinlerde )))) hacı biraz kil bill seri izle sana faydası olur nasıl kan fıskırıyor görürsün(yalnız filmde +18 sınırı var sana zararı olmasın )))) )

şakayı ilk ciddiye alan sensin ama pampa okadar parantezi boşuna mı koyuyorum )))
Emre'ye dedim, paranteze : 'de koysan çok iyi olur panpa bazen göremiyorum. :X