Last Resort ve 666 Park Avenue İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Beklenen oldu ve ABC'nin bu sezon başlayan iki iddialı dizisi Last Resort ve 666 Park Avenue iptal edildi.

Her iki dizi de sezonun iddialı dizileri arasında gösterilmesine karşın reytinglerde beklentilerin çok uzağında kalmıştı. ABC yaptığı açıklamayla iki dizinin de 13. bölümler sonunda sona ereceğini duyurdu.

Off bende yorum konusu sandım dizinin adını görünce.Tam itali görür bu dizi gittikçe reytingi düştü diyecektim iptal haberiymiş.
666 neydü belirsiz oldu çıktı.O küçük sandık ne sandiği Ozan? Sende izliyordun onu. Last Resort'a üzülmedim onu izlemiyordum zaten

Senin dizin değil mi Ozan ?

Evet

Kaçıncı bölümden bahsediyorsun son 2 bölümü izleyemedim.

Diziye Terry O'Quinn'i çok sevdiğimden başladım. Farklı bir diziydi severek izliyordum ben kalan bölümlerini de izleyeceğim mutlaka ama bitmesini de normal karşılıyorum açıkçası çünkü bir şeyler eksikti ve yeterince ilgi çekemedi. Yine de en azından bir 13'lük sezon daha iyi olurdu en azından bağlarlardı konuyu istedikleri yere.

Terry O'Quinn yine yeni bir projeyle çıkar umarım.

Last Resort aslında bu yılın en çok beğenilen yeni dizilerinden idi IMDb puanı 8.0 ama buna karşın reyting alamadı...

İzleyeydin iyiydi.Spoi verdim oldum şimdi
Gavin'in odasından kutu filan çalindi.Tekrar kutuyu almaya kalktı spoinin dibine daha fazla vurmim
izleyince konuyu up'larsin zaten

Last Resort'u 6.600 kişi oylamış ya.Onlardan heralde ilk bölüme nazaran kullanmişlardir.Sanki hiç tanıtımı yapılmadi.Yabancı sitelerde genelde hangi dizi başyacaksa sitenin arka planında kenarinda köşesinde hep reklamlar olurdu last resort'ta böyle bişey göremedim.Oyuzden öyle bir dizi olup olmadiğini bile bilmıyordum o derece.

Ben sıkça duydum adını şahsen, iyi bir fan kitlesi vardı dizinin.

Yok hiç izlemedim. Duyduğum iyi yorumlardan sonra izlemeyi düşünüyordum ama reytinglere bakarak izlememem gerektiğine karar verdim iyi karar verdiğimi görüyorum.

Bu sene Beuty&Beast ve Nashville'yi iptal ediyordum ki Nashville geri döndüm. Nashville'i bitiripde gözümden düşmesin ABC.BnB iptal habieirini sabirsizlıkla beklıyorum

Bu sene Beuty&Beast ve Nashville'yi iptal ediyordum ki Nashville geri döndüm. Nashville'i bitiripde gözümden düşmesin ABC.BnB iptal habieirini sabirsizlıkla beklıyorum

B&B kesin gider zaten kurtulma şansı yok.

Aslında ben Arrow ve Revolution'un iptalini istiyorum ikisini de beğenmedim fazla ama ikisi de tuttu.

Terra Nova bile Revolution'dan çok daha iyiydi bence...