Lanet 6. Bölüm

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Lanet
6.Bölüm
Küresel Karanlık
2023 te Efecanın vurulması failinin Perada Emrenin yaptığından emindir Pakize emreyi arar
Pakize Emreyle buluşur Tayyarı yakalamak isteyen ceren komiser ve ekibi fena oyuna gelirler Eda ise Leylayı oyuna getirerek polisin kucağına atar
Leyla ödeyeceksin bunu Eda intikam alınacak
Emre kaçar ve Peraya sinirlenirki Edaya sattı diye eski Periler hanı ve eski periliçe Dinazorlar zamanında dünyaya meteror düşürmüş ve üstü üstüne birde tufana sebep olmuştur ama dünya iyi niyetli kimsesiz çocuklar perisi tarafından kurtarılmıştır
Emre ve eski periliçe ve eski periler hanı trex ve Nuriye eşleri yaptıklarını bilmiyor hatta birinci dünya şavaşında bile parmağı olan Emrenin o periliçe periler hanı zamanı Dünya kötülerin hakimiyetine girmiştir şimdide kirlilik savaş ağaç katliamı orman yangınları gibi benzeri durumlar bu kötülüğün çoğalması ve ortaya örgütün felan çıkması hepsi trex ve Nuriyenin işidir ve şeytanı Cehennemden çıkararak ortalığı alev altına veren ve dünyadaki herkes aldatılmaya ve kötüye yönlenmeye gitmiştir ilk işi perilerin gücünü elinden almak özellikle yeni Periliçeyi bebeğe çevirip tekrar Nuriye adlı Periliçe tekrardan koltuğa oturur ve o Perilimide zindana atar topkapı sarayının sihirli güçlerini alıp ve onu bir elmasa çevirir
Eda ve betüş bebeğe çevrilmiş olan Periliçeyi kurtarır ve korunması için dünyaya perde sararlar Periliçeyi çocuk esirgeme kurumunuda toprak tarafından koruma altına alınır ve ona kahin peri bakar çileğin gerçek annesi
Kahin peri Gerçeği anlatır Çileğe Çilekte yardım için gizli kalmayı planlar Zeytinin aklıda efecanı uyarmak artık dünya tehlikededir ve Efecana söyleyen Zeytin olanı zeynoya anlatır ve Avniye herşeyi tekrar hatırlatır
Avni ve Zeyno derki ne Dünya tehlikedemi Nuriye ve trex ve Emre tarafından Efecanın bunlardan haberi var ben söyledim sırı saklasın diye ama şimdi dünya kötü periler tarafından tehlikede zaten Türkiyede 2023 te savaşın eşiğinde
Giresun büyüklüğünde meteor yollar giresuna Emre ve giresundaki mezardan sesler çıkmaya başlar
6.Bölümün sonu

emre mezarda bile rahat durmuyor Münker ile nekir ile iyi debellesiyor

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking