Lanet 12.Bölüm

Bana puan ver Allah Rızası için

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 1 33.3%
  • 9

• 10

Oy: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
LANET 12.Bölüm
Deniz bu burda bitmeyecek bu iş mesaj atar bu daha başlangıç hayatınızı kabusa çevirecem sizden biri ölmeden rahat etmicem hepinizi öldürecem bana ve ekibime bulaştığına pişman olacaksın

Sahne 2
suzanın eşi ve bakan bile bu duruma kızar boş verin bu işi der ceren komisere hayır bu burda bitmeyecek

Ceren komiser sahibi olduğunuz kireşte daha neler var daha ve o yolsuzluk yapan inşaat şirketine bizim evi sattınız sebep ne gökdelen için zaten gökdelen saray derken ağaç kalmadı sizin yüzünüzden onca insanın hayatı sizin yüzünüzden gidebilirdi ve buna kardeşim eda da dahil

Deniz melek'i istemeye gider sebep onun babası milletvekili adı Çakır alemdar eşi savcı Elif alemdar bu iş sayesinde polislerin bilgisini alıcak ve ceren komiser ve ekibini yok edicek yada hepsini sürdürtecek doğuya ve doğuda pusu kurdurtup öldürecek dağda
Çakır baba Ceren komiser bana komplo kurdu pararellerin adamı onlar
Hemen hallediyorum
Eda korkunç bişey olacak gibi geliyor ve Mardinde bombalı eylem bir karakol baskını ve baya bir şehit haberi
Süreçmiş ne süreçmiş hala şehit haberi geliyor
Fettuhlah gülen teröristleri kışkırttı ve eylem yaptırdı diye haberler gelir

Barış tahinin geldi Ceren Hakkariye
Hakkaride
Avni eski asker olduğu için onun oğlu efecanı kaçırır benden aldığın uyuşturucu parasını geri verceksin yoksa oğlun ölür polis felan yok
hakkaride Cereni kaçırırlar pusu kurup ve işkenceyle ekibin yerini öğrenmek ister ama ceren vermez.
denizz 19 sihirle bir çocuğu yönlendirip yunanlılar tarafından yakalanan çocuk ve vurulup ölür Türkiye buna sinirlenir Yunanistana savaş açar
12.Bölümün sonu

çok güzel olmuş o melekte benmiyim acaba

Ne ara 12 bölüm oldu

Vay yunanistana savaş açıyoruz ha kazanırız bence

@pompy ayy bölüm yine az karışık olmuş ama hahah o anket başlığına gülmekten karnım ağrıdı vlla ayy bayılıcam şimdi hahahah

Deniz19 nedir neyin nesidir çözemedim ama ilk 12 bölümü okumayan ben tabi kopukluk olur