Lana Del Rey - West Coast | 2014 Yeni Klip

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,772
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399664136.jpg

Kendine has yorumuyla geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü şarkıcı Lana Del Rey, yeni single çalışması West Coast'a beklenen klibi nihayet yayınladı.

Şarkının ilk yayınlandığı videoyla benzer temada görüntüler içeren klip youtube'a yükleneli iki günden az bir süre olmasına rağmen 2 milyon izlenmeye yaklaştı.

İşte Lana Del Rey'in yeni klibi:

Lana Del Rey'in bir çok şarkısı gibi bu şarkıyı da çok fazla dinledim gerçekten harika bir şarkı.Bir kaç hafta önce yayınlanmış bu şarkının ilk video'su neydi öyle sadece aynı görüntü tekrar olunuyordu videoyu izledikce başım dönüyordu.Şarkının kendi klipiyse gayet güzel olmuş en azından ilk videodakinden farklı görüntüler var. :X

Lana Del Rey'in bir çok şarkısı gibi bu şarkıyı da çok fazla dinledim gerçekten harika bir şarkı.Bir kaç hafta önce yayınlanmış bu şarkının ilk video'su neydi öyle sadece aynı görüntü tekrar olunuyordu videoyu izledikce başım dönüyordu.Şarkının kendi klipiyse gayet güzel olmuş en azından ilk videodakinden farklı görüntüler var. :X
Bence yine de fazla farklı görüntü yok. Daha değişik bir şey olsaydı iyiydi. :)

Dikkat ettim de Lana Del Rey şarkılarında hep dudağını uzatarak söylenen kelimeler kullanıyor :)
Klibi daha güzel hayal etmiştim Samanyolu tv'mi sponsor oldu? :)