Lale Devri'nin Yapımcısından Kuzey Güney'e "Öpüşme" Dersi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Lale devri'nin yapımcısı Şükrü Avşar Dizilerde samimiyetin ön planda olması gerektiğini seyirciyi kandırmak için yapılan atraksiyonların geri teptigini beyan etti ve sözlerine şöyle devam etti "Mesela, bazı dizilerde seyirci çeker ümidiyle yatak sahneleri, öpüşme sahneleri filan koydular. Reyting raporları bir çıktı, diziyi her zamankinden daha az seyirci izlemiş. Seyirci kandırılmak istenildiğini anlıyor. Halkımız ailece seyredemeyeceği o sahneleri yayınlayan diziyi kendince cezalandırıyor. O nedenle dizilerde artık öyle sahneler göremezsiniz."

Hakkımız derken? got,spartacs izleyenler kim uzaylı mi? her dizide öpüşme var. Ayrıca kendi dizisinde yengesiyle birlikTe olan 3kadından 3çocuk yapan nikâhsız Kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizileri kendi yapıyor komik olmuş aile falan toprak-çınar öpuşmelerindeki reyting artışını açıklasın önce

Hakkımız derken? got,spartacs izleyenler kim uzaylı mi? her dizide öpüşme var. Ayrıca kendi dizisinde yengesiyle birlikTe olan 3kadından 3çocuk yapan nikâhsız Kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizileri kendi yapıyor komik olmuş aile falan toprak-çınar öpuşmelerindeki reyting artışını açıklasın önce

klasik yanlış anlamıssın emre :))) adam samimiyetten bahsediyor. durduk yere tecavuz stıptız öpüşme sevişmeyi diziye dayarsan dizi düşer tabi diyor. burda seyirciyi tavlamaya çalışma hareketleri yani uyanlık haraketlerı tepki çeker diyor yoksa opusmeyın demiyor

gene alakasız kg de hep aşk var pat diye 1bölum olup 10bölum asksız takılmıyolar.uyanıklıgı kendi yapıyor hep çinar-toprak 3.kez evleniyor 3balayı 3gerdek araya giren yeşim sonra ahmet,şimdi yeni kız falan bu oyunları en çok yapanlardan birisi kendisi sen de beni anlamamişin beyazsoy

gene alakasız kg de hep aşk var pat diye 1bölum olup 10bölum asksız takılmıyolar.uyanıklıgı kendi yapıyor hep çinar-toprak 3.kez evleniyor 3balayı 3gerdek araya giren yeşim sonra ahmet,şimdi yeni kız falan bu oyunları en çok yapanlardan birisi kendisi sen de beni anlamamişin beyazsoy

hacı ben bu adam uyaniklik yapmiyor demedim ki adamin ne dediğini sana anlattim sadece :))))

Sanki Lale Devri'nde hiç yok böyle sahneler. :)

Önce kendi dizilerini degerlendirsin bu adam bence.

Kendi dizileri o sahneler üzerine kurulu oysa. Bir de sürekli dizileri hakkında yalan haber cıkartıp medyada konuşulan dizileriyle reklamını yaparken kim kandırıyor halkı? :)

way takas adam haklı dmk sevişme öpusme reyting getirmiyo kabul ettin dmk

- - - Ekleme - - -

way takas adam haklı dmk sevişme öpusme reyting getirmiyo kabul ettin dmk

çogunluk adamın dediklerini yanlış anlıyor emreye açıkladım ama diğer arkdaşlarada açıklayım özelikle başlğı "öpüşme" dersi dedim. adam öpücüğe karşı değil karşı oldugu reyting artırmak için tecavüze striptize sevişme ve bol bol öpüşmeye başvurulması kabul edin ki kuzey güney deki sahneler öyleydi ve seyirci tepki verdi hangimizin evinde ailecek izlendiğinde bu sahneerde zaping yapılmaz hele evde çocuk varsa ama agb varken böyle olmazdı seyirci artardı :))))) agb nin denekleri nerelerden buldugu şimdi daha iyi anlaşılıyor -:))))))

Adam haklı haksız arası bişi. Ailecek izlerken sevişme olmuyo. Sevişmeyi, öpüşmeyi sırf reyting artırmak için kullanmak saçma.

@beyezsoy'un dediği gibi. AGB deneklerinde sevişme reyting getiriyodu :X

Sevişme sahneleri elbette rating getirmiyor fakat adam kendi dizilerinde de yapıyor bunu.

Terzi kendi söküğünü dikemez, başkasıyla uğraşır hesabı. :F