'Lale Devri' Dizisi Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810

ozelhaber.gif

Bu haber ilk kez FavoriForumum'da!

Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder'in başrollerinde yer aldığı, Cumartesi akşamları FOX Türkiye'de ekrana gelen "Lale Devri" dizisinin sezon finali tarihini ilk kez FavoriForumum açıklıyor!

Senaryosunu Berfu Soner, Banu Tekcan ve Elif Asılkefeli Yeter'in yazdığı ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu'nun yaptığı "Lale Devri" dizisi bu yıl sezon finalini Haziran ayında yapacak.

FavoriForumum'un dizinin yapım şirketi Avşar Film'den edindiği bilgiye göre dizi, 8 Haziran 2013 tarihinde 117.bölümüyle sezon finalini yapacak.

"Lale Devri" önümüzdeki yıl da Fox Türkiye ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

h4ZA1klUr27pk90me4gAMEiN.jpg

Daha ne kadar devam edecek. Çınar daha ne kadar çocuk yapacak? Ordu mu kuruyor napıyor bu Çınar. :concern:

Artar mı.. Aksine düşer bence :)
bu karakterlierin olduğu sahnede eminim benim gibi kanalı değiştiren çok izleyici vardır toprak yada çınar ayrılırsa reytingler düşer başka bir karakter ayrılırsa düşeceğini zannetmiyorum

- - - Ekleme - - -

Daha ne kadar devam edecek. Çınar daha ne kadar çocuk yapacak? Ordu mu kuruyor napıyor bu Çınar. :concern:
zümürüt çınarın 4.çocuğunu öldürdü çınar 5 e tamamlamadan dizi bitmez

bu karakterlierin olduğu sahnede eminim benim gibi kanalı değiştiren çok izleyici vardır toprak yada çınar ayrılırsa reytingler düşer başka bir karakter ayrılırsa düşeceğini zannetmiyorum

- - - Ekleme - - -

zümürüt çınarın 4.çocuğunu öldürdü çınar 5 e tamamlamadan dizi bitmez

Ben 10`u hedeflediğini duymuştum. Hatta 11 yapıp ordu kuracak diye haberler de var. :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy