"Lale Devri" Dizisi Artık Sona Ermeli!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
FOX TV'nin Cumartesi geceleri yayınlanan ve reytingler başarılı sonuçlar elde eden Avşar Film imzası taşıyan "Lale Devri" dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolgahan Sayışman TvLife dergisine dizisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

İşte Tolgahan Sayışman'ın dizi hakkında yaptığı yorumlar: "Benim şahsi görüşüm dizinin bu sezon bitmesi gerekiyor. Kimse dizisinin bitmesini istemez. Baktığınız zaman burası benim yuvam oldu. Ben çok emek harcadım bu diziye. İlk proje aşamasından bu geldiği noktalara çok şey yaşadık. Gönül ister ki hep üst seviyede olsun, rating'i yukarılarda olsun. Ama belli bir noktada artık tıkanmaları gördüğünüz zaman siz de en mantıklı şekilde bitirmek zorunda hissediyorsunuz. Ben bunu artık gözlemledim ve sezinledim. Lale Devri, artık seyirciyi de çok fazla sıkmadan, çok tekrara düşmeden keyifli bir şekilde, tatlı tatlı finale bağlanmalı."

634912744318866159.jpg

doqelj.png

iyi de fox bu diziyi bitirmez ki! ilk 20 ye girmediği zmn biter.yani dizi kendini yine tekrarlıycak bence

Son düzenleme:
her dizi ortalama 2 yıl sürmeli uzadıkça dizide inandırıcılık kaybolur yalan rüzgarına döner bizde yalan rüzgarı gibi yıllardır devam eden çöpler var bir an önce kaldırılmalı :))

iyi de fox bu diziyi bitirmez ki! ilk 20 ye girmediği zmn biter.yani dizi kendini yine tekrarlıycak bence

FOX bu sezon bitirir diziyi, her seyi tadinda birakilmasi lazim. Avsar Film yine yeni dizi projeleri yapar, ki zaten yapiyor; Karagül.

Bu sene Tolgahan ayrılmak istemişdi zaten diziden ücretine zam alınca kaldı eğer bir sezon daha uzarsa bu sefer büyük olasılıkla diziyi bırakır.

Zaten Yer Gök Aşk ve Lale Devri'nin son sezonları. Lale Devri bitsin zaten konu sıkıntısı çekiyorlar belli, geçen hafta baktım da çok boş sahneler vardı... Ama Yer Gök Aşk'a dokunmasınlar, bu hikayeyle 2 sezon daha sürer, ortada bi bebek var onun davasındalar. :F Bu sezonu öyle götürürler, diğer sezonda Sevda ile Ömer'in çocukları olur, hikaye öyle gider. :X

Zaten Yer Gök Aşk ve Lale Devri'nin son sezonları. Lale Devri bitsin zaten konu sıkıntısı çekiyorlar belli, geçen hafta baktım da çok boş sahneler vardı... Ama Yer Gök Aşk'a dokunmasınlar, bu hikayeyle 2 sezon daha sürer, ortada bi bebek var onun davasındalar. :F Bu sezonu öyle götürürler, diğer sezonda Sevda ile Ömer'in çocukları olur, hikaye öyle gider. :X

çınarla topraktan hangisinin çocuğu oldu ben orda kalmıştım çınarmı hamileydi toprakmı o konu aydınlığa kavuşmadı daha :))

Tolga'yi Elveda Rumelde izlemiştim..Sanırım ilk projesiydi..Rolunun hakkınıda verdi.Aşk-ı Memnu çakması Lale Devrin'de(ilk sezon için diyorum) değilde başka bi projede oynasaydı...

Tolga'yi Elveda Rumelde izlemiştim..Sanırım ilk projesiydi..Rolunun hakkınıda verdi.Aşk-ı Memnu çakması Lale Devrin'de(ilk sezon için diyorum) değilde başka bi projede oynasaydı...

işte elveda rumelide bende izledim tolğayı elveda rumelideki iki yeteneksiz şahıstan biriydi :) birisi kaymakam rolündeydi biriside bu tolğaydı mustafa rolündeydi dizide onlar olmasa elveda rumeli 40 reytinge çıkardı :))

- - - Ekleme - - -

Toprak hamileydi, HDE deki Hayat'tan sonra hamile kaldı önce doğurdu. :D

o seriye takmış 3 ayda bir kunluyor toprak:)) o da normal değil bizim hayat 42 ayda doğurmadı toprak üç ayda işi bitirdi ortası yokmu bunun :))