Lale Devri Bu Hafta Sezon Finali Yapıyor !

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
285
LALE DEVRİ
''Bazen Mutluluk Ve Acının Yolları Kesişir''
Aşk, nefretleri ve entrikaları yenip galip gelebilecek mi? Tüm sırların açığa çıktığı, tüm dengelerin değiştiği
nefes kesen sezon finaliyle
15 Haziran Cumartesi 21.00'de FOX'ta!
1384_204664683014206_1664226350_n.jpg

İlk olarak Show Tv'de yayınlanmaya başlayan ancak kısa bir süre sonra Fox Tv'ye geçen dizi bu hafta 117. bölümü ile sezon finali yapıyor.

Avşar Filmin yapımcılığını yaptığı , senaryosunu Sema Ergenekon, Eylem Canpolat, Berfu Soner, Banu Tekcan, Elif Asılkefeli Yeter gibi başarılı isimlerin kaleme aldığı başrollerini : Tolgahan Sayışman , Selen Soyder , Hatice Aslan ve Deniz Barut'un paylaştığı yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu'nun yaptığı cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Lale Devri bu hafta sezon finali yapıyor.

Tüm Düğümler Çözülüyor !
Dizinin sezon finalinde tüm düğümler çözülüyor. Entirikanın biran bile eksik olmadığı dizide bu hafta yayınlanacak olan sezon finali oldukça heyecan veririci olacak.

Hatice Aslan Diziden Ayrılıyor Mu ?

Dizide Zümrüt karakterine hayat veren Hatice Aslan Tolgahan Sayışman ile kavga etmişti ve sezon sonunda diziden ayrılmak istediğini açıklamıştı. Dizi senaryosu da Aslan'ın ayrılacağını bi bakıma güçlendiriyor. Henüz net bir bilgi vermeye Avşar Film oyuncunun ayrılıp ayrılmayacağının yeni sezonda belli olacağını söyledi.

935769_204664679680873_1186663001_n.jpg

İşte Dizinin Sezon Finali Fragmanı :

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sezon Finali fragmanını izledim ve çok beğendim.Çok güzel ve heyecanlı bir sezon finali olacağı belli.
Bu arada fragmanı konuya ekleyebilirsin :) @Almila

Moderatörün son düzenlenenleri:
Diziyi izlemedim sadece 1 kaç kere denk geldim bu konu ile senaryonun çok uzadığını düşünüyorum, bu sezon kesinlikle Final yapmalıydı.

Bende ayrılacağını düşünüyorum :) @Fks14
Bencede Final yapmalıydı :) @mrt-06

bu dizi hala hangi amaçla devam ediyo aklım almıyo dizi oyuncuları hepsi düşman birbirine senaryo desene yerlerde reytingler o kadar iyi değil yav bitirin işte bitirin yapamıyosunuz bitirin
ilk bölümlerini izlemiştim showdayken güzel diziydi jenerik müziği çok iyi vadi müzikleri dışında kolay kolay tele müzik atmam ama jeneriği telefonumdadır :D

zümrüt gidici abacaba seneye ne yapıcaklar senaryo tükendi çınar hapse gircek toprağa ne olcak karışık dizi dallası geçti valla:kiki::kiki: