Lale Devri Bir Çok Diziyi Yaktı Ve Yakmağa Devam Edecek Gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,320
Puanı
1,061
...........................................İSTİSNALAR KAİDELERİ BOZMAZ.........................................................
Her dizi sezonunda bir çok dizi reyting kurbanı oluyor.Bazı diziler de son çare kanal değiştiriyorlar.Sebep:"Lale Devri".Bilindiği gibi Lale Devri yayın hayatına SHOW'da başlamış ama iyi reytingler alamadığından bitme noktasına gelmişti ve onlar da kanal değiştirip FOX'a geçmişlerdi ve dizi beklenmeden yükselmişti.2 senedir de Kanalının en iyisi olarak zirvedeler.Şimdilerde bir çok dizi inatla bu istisnanın peşinden gidiyor ve hüsrana uğruyorlar.Bu inat ne zaman biter bilinmez.ama doğru olmadığı kesin.

Son düzenleme:
Lale Devri, FOX'ta çok başarılı sonuçlar alıyordu doğru ama nedense sonradan millet diziyi bıraktı ve dizinin reytingleri düştü. Şahsen ben halen daha diziyi izliyorum ve dizi gayet iyi durumda her anlamda..

Dizi ne zaman bitecek dersen? Bu sezon sezonu kesin bitecek (Sezon arasında bile bitebilir Mart, Nisan gibi)

Sanmıyorum. Lale Devri kanal değiştirdiği için yükselmedi. Oyuncu kadrosuna Selen Soyder katıldığı için yükseldi.