Lady Gaga - National Anthem | Super Bowl L (50) (Klip)

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
Lady Gaga - National Anthem | Super Bowl L (50) (Klip)

lady-gaga-superbowl-150x150.jpg

Dün akşam yayınlanan Super Bowl L (50)'de Ulusal marşı seslendiren Lady Gaga'nın performansı övgülerle karşılandı.

İşte dün gecenin en çok konuşulan performanslarından Lady Gaga - National Anthem;

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

İçten söylemek bu olsa gerek. 🙄 Muhteşem söylemiş.
:D
Bende eskiden sevmezdim ama AHS'de rolüne çok çalıştığını ve disiplinli olduğunu görünce kendisine sevgim arttı. Tabi birde bana taa elin Amerika'sından sabun gönderince sevgim 2 kat daha arttı. :A @destere :A

Bende çok içten söylediğini hissettim ama ben Gaga'nın sesini sert buluyorum ve çok sevmiyorum. Marşı güzel söylemiş lakin daha etkileyici söyleyen çıkmıştır illa.:D

Bu arada gece Katy Perry'nin gecesi kadar etkileyici değil bence.:( Beyonce ile Bruno'nun muhteşem düeti dışında bir olay yokmuş.ss

Bende eskiden sevmezdim ama AHS'de rolüne çok çalıştığını ve disiplinli olduğunu görünce kendisine sevgim arttı. Tabi birde bana taa elin Amerika'sından sabun gönderince sevgim 2 kat daha arttı. :A @destere :A

harika söylemişte kadını sevmiyorum çok itici bir tip :)
bu arada afganistandan dönen abaza askerlere moral konserimidir bu nedir ? :)

harika söylemişte kadını sevmiyorum çok itici bir tip :)
bu arada afganistandan dönen abaza askerlere moral konserimidir bu nedir ? :)

Ne alaka. Konuyu oku yazıyor.:F
Süper Bowl 50. Yılın ulusal marşı. Gaga söyledi by yıl. Beyoncé ile Bruno Mars ve Coldplay düeti de var. Onun da konusunu açmak istiyorum:X

Ne alaka. Konuyu oku yazıyor.:F
Süper Bowl 50. Yılın ulusal marşı. Gaga söyledi by yıl. Beyoncé ile Bruno Mars ve Coldplay düeti de var. Onun da konusunu açmak istiyorum:X

ben gördüğüme inanırım:) gaga şarkı söylerken abaza afgan artıkları işini bilmeyen çavuşlar gibi kendilerini avuçluyorlardı klipte :)

ben gördüğüme inanırım:) gaga şarkı söylerken abaza afgan artıkları işini bilmeyen çavuşlar gibi kendilerini avuçluyorlardı klipte :)

Orada cephede duran askerleride aniyorlar sadece. 3 saniye bir şey orası.:F Stadyumu görmüyormusun kocaman.:F

Gaga:bhr::bhr::hearteyes::hearteyes::hearteyes:

Muhteşem söylemiş her zaman ki gibi... gecenin köründe tum performanları izledim. Gaga'nın performansı çok iyidi. Keşke bizim İstiklal Marşı'nı da birileri şöyle söylese ve etkileyici görsel show'lar olsa...

Sabun derken? Ne sabunu merak ettim. Ulaştı mı eline? Sakın kullanma kirden ölsen bile:F (resim atsana)

Gaga:bhr::bhr::hearteyes::hearteyes::hearteyes:

Muhteşem söylemiş her zaman ki gibi... gecenin köründe tum performanları izledim. Gaga'nın performansı çok iyidi. Keşke bizim İstiklal Marşı'nı da birileri şöyle söylese ve etkileyici görsel show'lar olsa...

Sabun derken? Ne sabunu merak ettim. Ulaştı mı eline? Sakın kullanma kirden ölsen bile:F (resim atsana)
Profiline bak attım resimlerii.:F Kıskanacaksın. :bhr: