Lady Gaga - G.U.Y. - An ARTPOP Film

KayıpSehir

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,645
Puanı
360
Müzik dünyasının en önemli isimlerinden olan Lady Gaga bugün ARTPOP albümünden olan G.U.Y şarkısının klibini yayınladı.

İşte O Destansı Klip ;

Artpop kısmı çok kötü:( Videoyu açtiğim zaman bi kere "ğrenç" dedim. Sonra Venus(penis) şarkısına geçince aha klip başladi dedim:X Bu arada Venus şarkısındaki korolar aynı 80'lerin eurovision şarkılarindaki gibiler:F

G.U.Y klibine geçince kafasındaki beyaz tuylu taçla Cher'e benzemiş:bhr: Çok güzel olmuş. Beyaz sayçta yakışmış. Bilmiyorum neden ama artpop ile Gaga acayip sexy olmuş.Vucut ölçüleri de tam:X

ManİCure şarkısı bi harika. Ona da bi klip gelsin.Böyle es geçilmesin şarkı.

Do want you want şarkısına klip bekliyordum.GUY albümde geri planda kalmiş(bana göre) şarkıydı:( Belki yazın klip gelir diyip Brooklyn Nights için umutlarla bekliyoruz:X

Artpop kısmı çok kötü:( Videoyu açtiğim zaman bi kere "ğrenç" dedim. Sonra Venus(penis) şarkısına geçince aha klip başladi dedim:X Bu arada Venus şarkısındaki korolar aynı 80'lerin eurovision şarkılarindaki gibiler:F

G.U.Y klibine geçince kafasındaki beyaz tuylu taçla Cher'e benzemiş:bhr: Çok güzel olmuş. Beyaz sayçta yakışmış. Bilmiyorum neden ama artpop ile Gaga acayip sexy olmuş.Vucut ölçüleri de tam:X

Do want you want şarkısına klip bekliyordum.GUY albümde geri planda kalmiş(bana göre) şarkıydı:( Belki yazın klip gelir diyip Brooklyn Nights için umutlarla bekliyoruz:X
Aynen ben de Do what u want'a klip bekliyordum :(

Albümündeki tüm şarkıya klip çekebilir Gaga. Çünkü büyük yükseliş yakaladığı için ARTPOP'la hepsine çeker klip belki :)

klibin hemen başında bir sürü coşkun, kadına çok şiddetli bir davranış sergilemişlerki kadının yarısı toprağa girmiş ..

sonra kalkıp şarkı söylemesi ise şunu gösteriyor, gagalanmışsanız bile ayağa kalkıp bıngıl sallayabilirsiniz ..

Lerzan Mutlu'ya benzemiyo mu ya? Tek ben olamam heralde benzeten? O son surat ifadesi bizim Lerzan bildigin..:)

Do what you want şarkısını dinle pişman olmazsın :X yada git baştan sona lady gaga şarkılarını şöyle bi gözden geçir. Özlediğini fark et:hearteyes::hearteyes:(özledim de)
Uzun zamandır dinlemiyordum cidden. En son Kasım-Aralık ayında dinlemiştim oda hediyeler gelince dinleyeyim dedim. :Z Şimdiden Hande Yener'in G.U.Y ve Bad Romance şarkılarını telefona yükledim. :A Spor yaparken iyi oluyor. :hearteyes: