Lady Gaga - Applause (Audio & Lyric Video)

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
lady-gaga-applause-612x612.jpg

Uzun süredir yeni albümünün hazırlıgında olan Lady Gaga nihayet yeni albümünü tamamladi.Yeni albünün adının "ARTPOP" olarak isimlendiren sanatçi geçtiğimiz günlerde (12.08.13) yeni albününden tek şarkısını sevenleriyle buluşturdu.
Yeni albümünün ilk single çalişması "Applause" olarak belirledi.

İşte O Şarkı (Audio)

Bu arada şarkının Lyric videosunuda kendi youtube/Vevo adresinde yayınlandi.Lyric videosunun içeriğinden bahsetmek gerekirse; House Of Gaga'nın videoya aldiği bir eğlence mekanında düzenlenen partide geçiyor.Bu lyric videosuyla da Gaga yine çok konuşulacağa benziyor.

İşte O Lyric Videosu(+18)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Önce Miley Cyrus şimdide Lady Gaga. Müthiş şarkılara hiç güzel olmayan ve erotizmin ön planda olduğu berbat videolar :(

Şarkıyı ilk dinleyişte beğenmemiştim.Sonra bi kere daha dnleyeyim bi kere daha dinleyeyim derken iyice sevmeye başladim:X Gelelim lyrics videosuna hayatımda bu kadar kötü bi lyrics videosu görmedim.Tamam destekleyebilirsin ama bu kadarı aşırı kaçmiş.Resmi klibide lyrics videosu gibi olmaz umarim.Resmi klibinde dans görseli bekliyorum:X Bu arada kapak resmini çok güzel bulsamda videosunda yüzlerini boyayan herkes (Gaga dahil) hiç yakişmaiğini gördüm.

Gaga Come Back ! Bayıldım öldüm bittim .. klibe son 2 gün kaldı çok çok heyecanlıyım Gaga yine yapmış yapacağını Herzaman ki gibide her yerde #1 numara ! :)

KayıpSehir post: 1417259' Alıntı:
Gaga Come Back ! Bayıldım öldüm bittim .. klibe son 2 gün kaldı çok çok heyecanlıyım Gaga yine yapmış yapacağını Herzaman ki gibide her yerde #1 numara ! :)

Klip 2 güne mi cıkıyor???