bölümü birazdan okurum
bölümü birazdan okurum
300 kesmez biziAynen 300 mesaj ilk etapta iyidir
Aynen bu bölümü total yaptım sezon finalinde de totale bağlayacağız
BEN SANA DEMİŞTİM DENİZ OYALAR DİYEİyi o zaman bu hafta reyting rekoru kirmamiz lazim
Yok oyalamayacak senin diziyi de okuyacam zaten bunu da okumadim dahaBEN SANA DEMİŞTİM DENİZ OYALAR DİYE
eskicinin yaptığını bir destere yapıyor ama o gelmeden eski mesaj sayısına dönmez benim senaryom 2 lerde bide harun ama nerde belli değilsen yoksunki dizide
nerde varsın be başka karkter varda benmi bilmiyorumHayir varim
Sen Yusuf'un kim oldugunu düsünüyorsunnerde varsın be başka karkter varda benmi bilmiyorum
hyal ürünü sandım ben onu senmisin 😕😕😕Sen Yusuf'un kim oldugunu düsünüyorsun
Benim tabi dizide hayal ürünü karakter yok ki zatenhyal ürünü sandım ben onu senmisin 😕😕😕
Yoo özel anlamı yok öylesine hadi yorumlaşalımNeden 303 özel bir anlami mi var
Neymiş o gafil avlandığım noktaBölüm fena olmamış diğerlerine göre kısaydı. Ama en dikkat çekici noktası Aşkın Peşinden'de dalga geçtiğin şeyi yapmış olman yani gafil avlandın. Yine de eline sağlık.@denizz19
Bu bölüm şu aşk üçgenini bi çözelim dedik sana da sıra gelecekBu ne biçim bölüm ben yokum.ss @denizz19
Öff ne safsın yahuhyal ürünü sandım ben onu senmisin 😕😕😕
o çocuğun ismini çoğumuz bilmiyoruz nerden bileyim yusuf olduğunuYoo özel anlamı yok öylesine hadi yorumlaşalım
Neymiş o gafil avlandığım nokta
Bu bölüm şu aşk üçgenini bi çözelim dedik sana da sıra gelecek
Öff ne safsın yahu
Basladik zaten senin icin @Çiğdem- le sohbet ediyorum iki saattirYoo özel anlamı yok öylesine hadi yorumlaşalım
Neymiş o gafil avlandığım nokta
Bu bölüm şu aşk üçgenini bi çözelim dedik sana da sıra gelecek
Öff ne safsın yahu
O cocuk mu olduk simdideo çocuğun ismini çoğumuz bilmiyoruz nerden bileyim yusuf olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?