MehmetTeşekkür ederim turkuazz bu arada hep nick ile hitap ettim senin isim neydi seni de yakın zamanda diziye transfer edeceğim.
MehmetTeşekkür ederim turkuazz bu arada hep nick ile hitap ettim senin isim neydi seni de yakın zamanda diziye transfer edeceğim.
Valla bende merak ediyorum bu Çiğdem neden böyle bir şey yapıyor
Tamamdır Mehmet sana da uygun bir rol bulunca kadroya katacağım.Mehmet
Valla her şey beklenir bu çırpı bacaktan
İlk defa bir yapımda olacağım bakalım dizi için nasıl bir rol olacakTamamdır Mehmet sana da uygun bir rol bulunca kadroya katacağım.
Valla her şey beklenir bu çırpı bacaktan
Kafamda iki rol var sana ama dizinin gidişatına göre hangisi önce gelirse onu yapacağım.İlk defa bir yapımda olacağım bakalım dizi için nasıl bir rol olacak
Baya merak ediyorum oynayacağım rolüKafamda iki rol var sana ama dizinin gidişatına göre hangisi önce gelirse onu yapacağım.
Kaçıncı bölümde girersin bilmiyorum ama senaryonun gidişatına göre girme ihtimalin de yok değil bir andaBaya merak ediyorum oynayacağım rolüyapımcı sensin bekliyoruz artık bakalım nasıl olacak
Sus bakayım neredesin sen yorumlanacaktıkHöst abartma bakayim
Eskici benimkine yorum atsın Harunnn60 ve destere desteği çekti Gözlemci Ekimde gelicekKaçıncı bölümde girersin bilmiyorum ama senaryonun gidişatına göre girme ihtimalin de yok değil bir anda
Sus bakayım neredesin sen yorumlanacaktık
@Harunnn60 böyledir yarı yolda bırakır adamıEskici benimkine yorum atsın Harunnn60 ve destere desteği çekti Gözlemci Ekimde gelicek
Disimedya iki yıl banlı
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinirlendiğim için bilgisayarı kırdım@Harunnn60 böyledir yarı yolda bırakır adamı
Sakin ol reyizSinirlendiğim için bilgisayarı kırdım
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben burdayim kanka sen yoksunKaçıncı bölümde girersin bilmiyorum ama senaryonun gidişatına göre girme ihtimalin de yok değil bir anda
Sus bakayım neredesin sen yorumlanacaktık
Hadi len 1 saat oldu bunu yazalıBen burdayim kanka sen yoksun
Bende bir önceki mesaji yazali baya olmustuHadi len 1 saat oldu bunu yazalı
Şimdi de bayağı oldu yarışma sonuçları arasında kaynamışsınBende bir önceki mesaji yazali baya olmustu
GerilimŞimdi de bayağı oldu yarışma sonuçları arasında kaynamışsınDizinin gidişatında neler görmek istersin sorayım bi sana yani ne seni Mutlu ederdi
Gerilim olacak zaten de benim asıl sorum hikayeyle ilgiliGerilim
Su bodrumdaki kisiyi ögrenelim artikGerilim olacak zaten de benim asıl sorum hikayeyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?