Lacivert - 4.Bölüm | Yeni Bölüm

tatlı küçük yalancılar gibi gelirimli farklı bir proje gibi sundun ilk 3 bölümü @denizz19 ama tatlı küçük yalancılar gibi sonradan tozuttun vlla sende
gelirimli farklı bir projeden normal bir dram dizisine döndü dizi
eşşek kadar adamın annesiymişim
ben ablayı bile uygun görmezken hadin oradan bee sizde :

Hahaha asıl hikaye bundan sonra başlıyor saftirik daha neler olacak neler.
Her dakika size gerilimi Nasıl bulayım anacım bazen böyle şeyler de olacak. Hem belki de annesi değilsindir dur bi hikaye tamamlansın ne göreceğini kimse bilemez.

babaanneside olayım bari tam olsun ayoll

Yahu iyi de Kaan'ın yaşı genç zaten sen de olsan olsan 35-40 olursun ne olacak ama yaşını göstermiyorsun yoksa bu Kaan dangalak değildir herhalde kart bir şey olsan anlardı ablası olmadığını
hahah belkide dangalaktır nerden bliyorsun

hayat bilgisi geldi aklıma kerem afet öğretmenin krdeşi oluyorduya okadar yaş farkı gerçi kerem bile lüphelenmişti bir ara annemisin diyordu @mrt-06

hahah belkide dangalaktır nerden bliyorsun

hayat bilgisi geldi aklıma kerem afet öğretmenin krdeşi oluyorduya okadar yaş farkı gerçi kerem bile lüphelenmişti bir ara annemisin diyordu @mrt-06
Kerem dangalakmış işte
Sen fıstık gibi kadınsın gören bir daha bakıyor ormanda yürüyüş yaparken
5.bölüm itibariyle bir iki karakter daha geliyor diziye. Artacak heyecan

Güzel bir bölüm olmus pek gerilim olmasa da entrikalar ve benimde diziye dahil olmam bölümü iyi götürmüs
bu arada beni iyice gevsek bir adam yapmissin o ne öyle
@denizz19

Güzel bir bölüm olmus pek gerilim olmasa da entrikalar ve benimde diziye dahil olmam bölümü iyi götürmüs
bu arada beni iyice gevsek bir adam yapmissin o ne öyle
@denizz19
Daha ne istiyorsun kütür kütür karakter oldun. Kadın izleyiciler Twitter'da bu bölümde en çok seni konuştular
Ayy çok yakışıklı, sempatik falan yazmışlardı okumadın mı

Oh ne güzel
ipler kopsun bakalim neler olacak gerilim bizim isimiz

Vallahi bu bölümde neyin ne olduğunu anlamadım, ama sana güvenerek okumaya devam ediyoruz. Çiğdem'in Kaan'ın annesi çıkması ve Jülide'nin eski sevgilisinin gelmesiyle senaryo iyice sarpa sarmış gibi. Bakalım reytingler ne alemde olacak?
@denizz19

Bu arada bölümün en iyi yanı Hatırla Gönül'ü yeni izleyen biri olarak Jülide ve Yusuf isimlerini görmek oldu.

Öyle demislerse iyi o zaman böyle devam et
ama benide gerilimlerin icine katmayi unutma

Aga bu dizide ki Kaan sen mi oluyordun
Aynen aga Deniz'in başrole verecek parası olmadığı için tüm dizilerinde ben başrol oynuyorum akıllı adam vesselam dostumuz diye para da isteyemiyoruz böylece bedavaya getirmiş oluyor başrol işini

Aynen aga Deniz'in başrole verecek parası olmadığı için tüm dizilerinde ben başrol oynuyorum akıllı adam vesselam dostumuz diye para da isteyemiyoruz böylece bedavaya getirmiş oluyor başrol işini
Dogru dedin aga iyi bedavaya getiriyor isi
benide senin kuzenin yapmis 4.bölüme gelince göreceksin daha fazla detay vermiyim de okuyunca görürsün artik

Oh ne güzel
ipler kopsun bakalim neler olacak gerilim bizim isimiz
Olaylar çığırından çıkacak zaten sahne yazmada yetersiz kalırsam ve hikayenin sonuna gelindiğini fark edersem bitireceğim. Belki yeni döneme yeni bir diziyle geliriz belli olmaz.

Sen de olaylar meydana çıkınca böyle diyon çıkmayınca da gereksiz gizem diyorsun ne dediğin de belirsiz

Bir daha dizi yazarsam seni başrole almam

Ay sen bitirmeyi bosver bu dizi daha uzun yillar devam eder