Bebeğim bu çark böyle dönüyor. Biz de senaristiz sonuçta. Olay örgüsünü kurgulayıp size en iyi diziyi sunmaya uğraşıyorum. Yük var omuzlarımdaCok gec
Önceden yazmis olman lazimdi zaten bunlari son günlere birakirsan olmaz tabiBebeğim bu çark böyle dönüyor. Biz de senaristiz sonuçta. Olay örgüsünü kurgulayıp size en iyi diziyi sunmaya uğraşıyorum. Yük var omuzlarımda
La oğlum yayın günümde dizim ekranda oluyor mu bitti boş çene çalma banaÖnceden yazmis olman lazimdi zaten bunlari son günlere birakirsan olmaz tabi
Bugün yayinlamadin amaLa oğlum yayın günümde dizim ekranda oluyor mu bitti boş çene çalma bana
@Aserat reytingleri de açıklamadı bu hafta tabi yükseldik ya
Ay ne sacmalayacam be bugün yayinlaman gerekiyordu ama yayinlamadinSaçma sapan konuşma be patates kafalı @xemrexxx gibi yine saçmaladın
Bugün Pazar mıAy ne sacmalayacam be bugün yayinlaman gerekiyordu ama yayinlamadin
Sali günleride yayinlaman gerekiyor tek pazar yetmezBugün Pazar mı
Bu da bir anda dizimin en büyük hayranı olmaya başladıSali günleride yayinlaman gerekiyor tek pazar yetmez
Gerilim severim biliyorsun neden diye sorBu da bir anda dizimin en büyük hayranı olmaya başladı
Çok gerik bir insansın belki ondandır.Gerilim severim biliyorsun neden diye sor
Hayir ondan degilÇok gerik bir insansın belki ondandır.
Yarın okurum.
Müsait olsam biliyorsun.Yemiyorum bu numaraları artık bilesin.
La 7/24 forumdasın gören de ne yapıyor sanacakMüsait olsam biliyorsun.
Gece biraz zor da yarına söz vereyim, söz verince mecbur hissediyorum ve ertelemiyorum.
Film/dizi izliyorum, yetiştirmem lazım işte aşk olsun.La 7/24 forumdasın gören de ne yapıyor sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?