Madem yatak sahnesi izliyon görürsün sensenarist sen olunca aklıma geliyor ister istemez bee deli dülü şeyleri seviyon sen
Madem yatak sahnesi izliyon görürsün sensenarist sen olunca aklıma geliyor ister istemez bee deli dülü şeyleri seviyon sen
Her sey olabilirbizleri alakasız kişilerle yatağa sokmaz inşallah yusuf
Madem yatak sahnesi izliyon görürsün sen
Her sey olabilir
Var tabi kanka olmaz mi adi üstünde sütasSen de tam mahalle kültürüne döndün
Saftirik kız Kırgın Çiçekler Mesude işte niye uzaklarda arıyon
Çıkar tabiki fikirlerim çok iyidir sağlam hikayeler çıkarırım bu arada Sütaş Süt var mı kanka
3.sezon mu yapalım diyorsun
Ayy sen de ne yatak delisi oldun
İstiyon olacaktı oNerde izledimm bee iftiraya bak senn aaa
fantezileri de vardır bunun şimdi yusuf üstümüzde denemesin bu bonus kafa
AA doğru hatırladım vardı bir an kutusu aklıma gelmediVar tabi kanka olmaz mi adi üstünde sütas
Turhan kim reyizTurhan seni infaz listesine yazmasında
Yatak sahnesi
bakmazsan bilemezsin benim dizimdeki karakterTurhan kim reyiz
Dener mi dener vallahaNerde izledimm bee iftiraya bak senn aaa
fantezileri de vardır bunun şimdi yusuf üstümüzde denemesin bu bonus kafa
Tamam yarın devam ederiz teşekkürler canım iyi sahurlarAllah allah istemiyorm be nerden çıkardınn hem kaanla yazmıştın zaten yeter o
hadi ben çıkıyom sahur hazırlıcam görüşürüz
Kanka çok zorlama muhabbet olmasın dilersen yarın devam ederizDener mi dener vallaha
Yapma kanka bunlarin olayi süt zaten süt aski sütasin askiİstiyon olacaktı o
AA doğru hatırladım vardı bir an kutusu aklıma gelmedi
Haklısın bendeki de akıl İşteYapma kanka bunlarin olayi süt zaten süt aski sütasin aski
Reyiz sen de dizine bakmam icin merat ettirmeye mi calisiyorsun az cakal degilsin vallahabakmazsan bilemezsin benim dizimdeki karakter
geçen salıdan beri mentionluyorum gitti cumartesi gitti şansımaReyiz sen de dizine bakmam icin merat ettirmeye mi calisiyorsun az cakal degilsin vallaha
Olur tabi kanka iyi calistik zaten sen nasil istersenTamam yarın devam ederiz teşekkürler canım iyi sahurlar
Kanka çok zorlama muhabbet olmasın dilersen yarın devam ederiz
hhahah aa doğruyaa geberdi gitti aklımdan çıkmışSen de tam mahalle kültürüne döndün
Saftirik kız Kırgın Çiçekler Mesude işte niye uzaklarda arıyon
Çıkar tabiki fikirlerim çok iyidir sağlam hikayeler çıkarırım bu arada Sütaş Süt var mı kanka
3.sezon mu yapalım diyorsun
Ayy sen de ne yatak delisi oldun
Daha okuyacak insanlar illa ki olur gibiOlur tabi kanka iyi calistik zaten sen nasil istersen
Tamam reyiz geliyorum beklegeçen salıdan beri mentionluyorum gitti cumartesi gitti şansıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?