Lacivert - 2.Bölüm | Yeni Bölüm

Beğenmene sevindim ilk iki bölüm karakterleri tam rayına oturtmaya çalıştım direk olaylara girseydim büyüsü bozulabilirdi bakalım ilerleyen bölümlerde göreceğiz neler olacağını.
İlk iki hatta ilk üç bölümde karakter tanıtımı için böyle daha iyi.çünkü onun dışında kopukluk oluyor bu şekilde daha iyi.ayrıca ilk bölümdeki sır dolu olaylar bu bölümdede olması iyi olmuş bu işin iyi tarafıda bu aslında..dizi bu şekilde merak uyandırıyor ilk iki bölüm için oldukça iyi olmuş.emeğine sağlık

Evet sırlarla dolu olunca merak öğeleri de artıyor. Ve izleyiciyi daha dinç tutuyor. Mesela @Aserat ve @MayısKralı arkadaşların dizilerinde merak unsuru hiçbir şey yok ne olacağını kestirebiliyoruz.

Evet sırlarla dolu olunca merak öğeleri de artıyor. Ve izleyiciyi daha dinç tutuyor. Mesela @Aserat ve @MayısKralı arkadaşların dizilerinde merak unsuru hiçbir şey yok ne olacağını kestirebiliyoruz.
Katılıyorum o tarz dizilerde çoğu durumda olaylar biliniyor.çünkü dizi gidişatı onu önceden bilindik bir duruma getiriyor.durum böyle olunca izleyici önceden kestirebiliyor bunu.bu açıdan da lacivert farklı bir durumla izleyicinin dikkatini çekiyor.buda olumlu olarak izleyici için farklı bir dizi oluyor

Kesinlikle yok çarpışıyorlar bitiyor yok birini görüyor bitiyor falan ağır klişe
Böylece yorum yapmaktan kaçınan MayısKralı ve Aserat'a yorum hakkı doğdu

Kesinlikle yok çarpışıyorlar bitiyor yok birini görüyor bitiyor falan ağır klişe
Böyle olmasının sebebide aslında şu: o tarz diziler aşırı yoğunlukta böyle oluncada klişe durumu artıyor.konu olarak birbirine yakın olan dizilerde doğal olarak birbirini tekrarlıyor.bunun en büyük sebebi bence bu.

Zaten televizyonlarda yeteri kadar klişe iş varken farklı olanı yapmak daha önemli bir maharet bence de.

Sen Lacivert'e özgün mü diyorsun yani? İlk 2 bölüm itibariyle Yabancı'yla arasında pek fark göremiyorum. Hep aynı gizem yaratma çabaları ve sadece etrafa nefret saçan karakterler var. Tek fark Kaan'ın Melek'e biraz daha iyi davranması galiba.

hahah eline sağlık @denizz19 anladığım şey yine birşeyler karıştırıyorum anlaışan

bakalım @Bully un başına ne belalar açacam o sakladığım kişi erkekse babası kadınsa annesi falan olabilir belki annemiz babamız yani

Senin de tek farkın hep aynı yorumlar hep kötüleme mesajları. Ezik ezik yorumlar yapacağına diziyi yorumla.

Ya dönmeyse

Tabii ilk bölümdeki ilgi olmayınca iyice bastırmaya başlamışsın, reytinglerinde düşüş olursa hiç şaşırmam.
Saftirik diziye ilgiyi ben istersem yaratırım merak etme. Ama bu hafta işlerim yoğun olduğundan etiketleme yapmadım kimseyi.

İstesem şu dakikada konudaki mesaj sayısı 1000 olur

@eskici gelse yeter

Saftirik diziye ilgiyi ben istersem yaratırım merak etme. Ama bu hafta işlerim yoğun olduğundan etiketleme yapmadım kimseyi.

İstesem şu dakikada konudaki mesaj sayısı 1000 olur

@eskici gelse yeter
Bu saatten sonra gelen mesajlar maalesef değerlendirmeye alınmayacak, sonuçlar düşük gelirse hikayeyi bağlamayı düşün bence.

İlk bölümde ki telaşlı hallerinden dolayı Kaan'dan şüpheleniyordum ama asıl psikopat ablasıymış. Melek'e saldıran da büyük ihtimalle Çiğdem olduğunu düşünüyorum. Ama saldırdıktan sonra niye bahçe de bırakıp gitmiş anlamadım amacı neydi acaba? Kaan ilk bölüm de bayağı ters davranıyordu tuhaf bi tip diyordum fakat bu bölümde bambaşka iyi niyetli birine benziyor ilerde kesin Melekle beraber olacaklar orası belli gibi

Melek bu yaşadıklarından sonra daha o evde kalması da büyük cesaret gerçekten.
3. bölüm de gerilimin artması dileğiyle eline sağlık @denizz19 umarım yeterince ayrıntılı olmuştur yorumum

@denizz19 yorum atsa ne olurdiki hiç bişey 15 temmuZ vurdu

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi