5. sezon gelecek ben daha 4. sezonu izlemedimAaa bunu ne zaman bakmıştım en son hatırlamıyorum bile@MasacRE
yabancı dizilerden baya koptum ben en son loki izledim5. sezon gelecek ben daha 4. sezonu izlemedimZaten 3. sezon faciasından sonra soğumuştum dizidenAma yine de bu son sezon gelmeden izlerim belki bir ihtimal ve tamamlarız kalanını
Marvel'ın diğer dizilerini de izleseydin
Hhaha birde o dizi var nerede bıraktımız belli olmayanMarvel'ın diğer dizilerini de izleseydinWandaVision ile The Falcon and the Winter Soldier. Gerçi Wanda'yı ecünnü dizisi diye izlemezsin sen de öbürüne bakabilirsin
Bir de TWD başlayacak yakında, onu izleriz
Ben izledim son sezonunu TWD'nin. Şu an güncel bir şekilde bekliyorum yeni sezonuHhaha birde o dizi var nerede bıraktımız belli olmayan
Şöyle tadımlık kısa bişi bulursanız @Maskeli Fedai bir eskiyi yard edelim beyin yakan bile olur
Aaa yok o kızıl ecünnü kızı en yenilmez diyorlar youtubede zaten gıcık oldum kendisineBen izledim son sezonunu TWD'nin. Şu an güncel bir şekilde bekliyorum yeni sezonuSen dediğim dizileri izle, seversin onları
The Falcon and the Winter Soldier (TV Mini Series 2021) ⭐ 7.1 | Action, Adventure, Drama
50m | 12www.imdb.com
Loki'yi izledimAaa yok o kızıl ecünnü kızı en yenilmez diyorlar youtubede zaten gıcık oldum kendisineArap kaptan amerika hiç ilgimi çekmedi
Loki en iyisi onu izlemediyseniz siz izleyin asıl
------
@xemrexxx
2020 Sonrası hiçbişinin tadı yok malesef 2010 ların en azından ilk yarısı fena değildiBenim de birçok dizim bitti severek izlediğim.
Loki çok güzel diziydi diğer ecünnü loki de iyiydiLoki'yi izledimWanda'ya ecünnü dizisi diyeceğini tahmin ediyordum zatenYoutube'da konuşanlar da doğru demiş, kendisi gerçekten çok güçlüFalcon'u seversin aslında sen kaslı oğlanlar dövüşüyor işte sonuçta, tam sana göre
Filmlerle bağlantılı olarak ilerliyor bu diziler. Hepsi takibimde2020 Sonrası hiçbişinin tadı yok malesef 2010 ların en azından ilk yarısı fena değildi
------
Loki çok güzel diziydi diğer ecünnü loki de iyiydi
Sen Marvel dizileri izlemezdin nereden esti@Maskeli Fedai @xemrexxx
@Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes Soğumustur senden kesinFilmlerle bağlantılı olarak ilerliyor bu diziler. Hepsi takibimdeÖnceki dandik Netflix dizilerini izlemiyordum ben
Yooo biz de izliyoruz Marvel dizi ve film evrenlerinin içeriklerini, ne alakası var...
Siz süperkahramanlı şeyler izlemezdiniz iyi kütükler olarak iyi yola girmişsiniz @Maskeli Fedai @MasacRE @SherlockYooo biz de izliyoruz Marvel dizi ve film evrenlerinin içeriklerini, ne alakası var...Yoldaşımı ilk defa gömemiyorum maalesef...
Ben Marvel işlerini 2008'den beri izliyorum...Siz süperkahramanlı şeyler izlemezdiniz iyi kütükler olarak iyi yola girmişsiniz @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
Yalnız sen çok ölçü değilsin sen elit kütüksün zatenBen Marvel işlerini 2008'den beri izliyorum...Evet gelmiş geçmiş en iyi filmler arasına almıyorum sonuç olarak ama yine de çerezlik olarak iş görüyorlar.
Siz süperkahramanlı şeyler izlemezdiniz iyi kütükler olarak iyi yola girmişsiniz @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
Biz sanatsever insanlar olarak kaliteli her içeriği tüketiyoruz. Bu yeni bir şey değil yaniBen Marvel işlerini 2008'den beri izliyorum...Evet gelmiş geçmiş en iyi filmler arasına almıyorum sonuç olarak ama yine de çerezlik olarak iş görüyorlar.
Siz süperkahramanlı şeyler izlemezdiniz iyi kütükler olarak iyi yola girmişsiniz @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
Kütük dostlarım doğru söylemiş, bütün Marvel dizi ve filmlerini izliyoruz.Yalnız sen çok ölçü değilsin sen elit kütüksün zaten@Sherlock da en son örümcek adam avatarıyla dolasıyordu animasyonu onuda geçelimBurda @MasacRE @Maskeli Fedai bu tür şeylerde görmediklerim tuhaf tuhaf hiç hareket etmeyen adam filmleri izliyorlardı
Marvel filmi de neymiş kardeşim..Kütük dostlarım doğru söylemiş, bütün Marvel dizi ve filmlerini izliyoruz.Loki de dahil hepsini izledik ve yok ettik.Yalnız @Maskeli Fedai bize pek eşlik etmiyor Marvel'ımızın içeriklerini tüketirken, "çöp çöp şeyler izliyorsunuz hain kütükler" deyip duruyor bizlere.@MEnes @MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?