KVP'nin Her Şey Bitti Denirken Küllerinden Doğması...

DarthVADER

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
108
Sanırım sevenlerden buna katılmayan olmaz.. 10 sezonluk bir yapım..
Sonlarda artık bocalıyor derken herkes artık bitiyor derken Kurtlar Vadisi yılın cıkısını yaptı ve yılın dizisi oldu..
Sadece burada değil her yerde konusuluyor bu, ratinglerden de anlasılıyor..

İşte sözlüklerden bazı yorumlar..

* özellike bu bölümüyle baya bi kendini aşmış dizi. biz daha da kötüleşeceğini beklerken daha da güzelleşmeye başladı senaryo.
o kamburun aslında lider çıkması falan müthişti. senaristler ters köşeye yatırdı bu sefer...
şunu söyleyebilirim ki geçen sezonki vadiden eser yok artık ! çok daha profesyonel , akıcı ve sağlam bir senaryosu , kurgusu , kalitesi var.
ön yargıyı kesin ve bu sezona bi göz atın derim. ondan sonra yine entellik yapmaya devam edersiniz..
173.bölüm anlatılmaz izlenir tarzında bir bölüm oldu.

**
son sezonu ile kaybettiği karizmasını geri kazanan dizidir.

diziye saydırarak entellektüellik puanınızı artırma çabaları nafiledir. ön yargılardan arınıp son bölümünün izlenmesi tavsiye edilir.

geçmişte abu subuk yönlere kaymış olabilir, doğru çizgiyi yakaladı; hatta hiç tv izlemiyordum. evimde de tv yok zaten. dertsiz başa dert aldık ama neyse eski sevda vadi, başım üstüne.

** ayrıca son bölümde senaryo, kurgu ve dumura uğratan finaliyle klişeleri yıkmıştır nokta!

**

spesifik olarak 173. bölümü ele alırsak mükemmel bir bölümdü

son 2 sezona göre müthiş ötesi katılıyorum

BAzıları hala önyargıyla yaklaşıyo ama inadı bırakıp izleseler.

BAzıları hala önyargıyla yaklaşıyo ama inadı bırakıp izleseler.

Kendim için cevaplayayım: Ben Vadi tarzı dizileri sevmiyorum, bir kişinin çıkıp herkesi öldürmesi ya da bir kişinin herkese emir verip adam öldürmeleri bana uygun değil :) Yani bir inat değil. :)

oooo sen olaya öyle bi bakıyon ki izleme zaten o nedir ya bi derinlere in hele vurdu kırdı bitti bu değil

Kendim için cevaplayayım: Ben Vadi tarzı dizileri sevmiyorum, bir kişinin çıkıp herkesi öldürmesi ya da bir kişinin herkese emir verip adam öldürmeleri bana uygun değil :) Yani bir inat değil. :)

ben genel olarak eski vadicileri kastetmiştim ama

Sen zaten Kurtlar Vadisi'ni adam öldürme olarak görüyosan baştan kaybetmişin izlesen de değişmez.

Daha öncede dedigimiz gibi son 2 sezon baya vasatti ama o zamanda diyorduk hersey bu senaristlerin elinde ve onlar bu sezon karsimiza bambaska bir Vadi cikardilar buda tabiki Reytinglere yansidi. Gecen sezon Vadi yi birakan Vadiciler bile geri döndü.

aynen pusu tarihinin en süper bölümleri arasına girer

KVP'ye aşık biri olarak ben bile hiç tahmin etmiyodum hele Memati öldü diye kimse izlemez 5 reytingin altına düşer diye bekliyodum :D

Panayi tebrik etmek lazim bize her hafta böyle bi dizi izlettikleri icin
Son bölümler anlatilmaz izlenir süper bölümler hele bu bölüm daha da bi güzel olacak