KVP-"Haddini Bilmek Az Sonra Ölecekmiş Gibi Yaşamaktır."

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060

Kurtlar Vadisi Efsanesinin star tvdeki döneminden müthiş bir sahne
Her ne kadar sık sık ara verip izleyiciye isyan ettirdiği bir yılda olsa Kurtlar Vadisi Pusu tarihinin en mükemmel sezonlarından biriydi kalitenin tavan yaptığı dönemler.
İşte o dönemden harika bir racon
turan kaçgar polat alemdara demediğini bırakmıyor ve elini öpmesini istiyor.Polat alemdarın cevabı ise unutulmayacak mükemmel bir sözle oluyor;
Haddini Bilmek Az Sonra Ölecekmiş Gibi Yaşamaktır.

HARİKA BİR SAHNEYDİ

Kurtlar Vadisi Efsanesinin star tvdeki döneminden müthiş bir sahne
Her ne kadar sık sık ara verip izleyiciye isyan ettirdiği bir yılda olsa Kurtlar Vadisi Pusu tarihinin en mükemmel sezonlarından biriydi kalitenin tavan yaptığı dönemler.
İşte o dönemden harika bir racon
turan kaçgar polat alemdara demediğini bırakmıyor ve elini öpmesini istiyor.Polat alemdarın cevabı ise unutulmayacak mükemmel bir sözle oluyor;
Haddini Bilmek Az Sonra Ölecekmiş Gibi Yaşamaktır.
bizler bu polat alemdarı görmek istiyoruz hem racon kesen hemde işini eksiksiz yapan

kafayı kopardıktan sonra çalan cendere versiyonu süper yaa bayılıyorum o müziğe aniden çalınca var ya acayip gaza getiriyo :d

memleketine mi hizmet etmek istiyorsun
git köyünün muhtarı ol köyün mü yok
gir hizmetime ben sana yapacaklarını söylerim

sen kime hizmet ettiğini söyle köyünün muhtarını tanıyayım
bir almanlarla geziyorsun bir amerikalılar bir israillilerle
senin baban kim

harika bir diyalog

Star TV'de ki sezonuda güzeldi Muro filan daha çoktu sanırım. :X

Arkadaş şimdi neleri eksik de böyle şeyler yapmıyolar? Ne etkileyici söz var, ne Polat'a yüklene o karizma var. Dizide racon diye bir şey kalmadı. Polat'ın raconlarını özledik vallahi ya :(
Müzikleri, sahneleri, kaliteleri, diyalogları... Şimdikiler böyle değil :(

Öncedne üstü kapalı konuşmalar olurdu. Muhtar üzerinden konuşuyor. Bayılıyorum bu diyaloglara. Şimdikiler çok banal :(

Arkadaş şimdi neleri eksik de böyle şeyler yapmıyolar? Ne etkileyici söz var, ne Polat'a yüklene o karizma var. Dizide racon diye bir şey kalmadı. Polat'ın raconlarını özledik vallahi ya :(
Müzikleri, sahneleri, kaliteleri, diyalogları... Şimdikiler böyle değil :(

Öncedne üstü kapalı konuşmalar olurdu. Muhtar üzerinden konuşuyor. Bayılıyorum bu diyaloglara. Şimdikiler çok banal :(
bende anlamıyorum aga racon diye bişey kalmadı efsane sözler kalmadı artık polatı polat yapan racon kesmedir

o sezonu arar olduk şimdi rezil durumdayız malasef o sezona göre karakterler çok zayıfladı