KVP 10.Yıl Tanıtım Fragmanı Altındaki Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
KURTLAR VADİSİ SADIK İZLEYİCİLERİNİN DİZİYİ 50 YILDA SÜRSE DİZİYİ BIRAKMAYACAKLARININ EN BÜYÜK ÖRNEKLERİ:

yorum1:
Hayatımda herşeyin değiştiği şu 10 yılda tek değilmeyen vadi aşkı oldu.Bize bu gururu yaşattığınız için size sonsuz teşekkürler.Yolunuz açık olsun.Biz hep sizinleyiz!♥

yorum2:
cakir oldu kimse izlemem dedi muro geldi devam dedik muro giti zaza geldi murosuz izlemem dedik iste zaza geldi daha cok kisi gidip gelecek biz kurtlar vadisinden gecmeyecegiz

yorum3:
Vadi'nin 10. Yılında ATV'deyiz !
Her Daim Yanınınızdayız !

yorum4:
boş odada bile oturup konuşsalar tek dizim

yorum5:
geçmişe bakarken 2004 yılında katıldıgımız bir cenaze namazını hatırladım merhum "süleyman çakır" üstelik oktay kaynarcayla aynı saftaydık :)))

yorum6:
ya bu fragman tam beni anlatıyor:)) 2003te össden başlayan macera bu kadr tutur ya:)

yorum7:
Gercekten harika bir fragman olmus. cidden 10 yildir izliyorum ve muptelasi oldum. sezon aralarinda pusuyu internetten seyretmedim ama ilk kurtlar vadisini surekli seyrediyorum durdurup durdurup izliyorum. ellerine saglik arkadaslar uyuyan turkiyeyi uyandirdiniz. size kendi adima minnettarlarimi sunuyorum.

yorum8:
hem 10 senedir bölümleriyle, hem yaptığı filmlerle gerçekten vadi harikaydı.türk sinemasında tartışmasız en iyi dizidir.o kadar çok egereksiz, ahlaksız dizler var ki vadi her zaman verdiği mesajlarla öne çıktı.helal olsun demek lazım.

yorum9:
vadi başlayınca hayat duruyor bizde...hadi hayırlısıyla başlasın bakalım..emeği geçen herkesin yüreğine sağlık

yorum10:
çok enterasandır acayip duygulandım... hakikaten 10 sene neler götürdü neler getirdi.... ama formata bu kadar bağlı ve bu kadar gerçekçi bi dizi daha yok... sağolasın raci...

yorum11:
askerdeyken vadinin olduğu saatte nöbetçileri çok çabuk değiştirirdim bir dakikasını bile kaçırmamak için

yorum12:
allah sizler gibi degerli abilerimizi başımızdan hiç eksik etmesin allah yolunuzu açık etsin....

yorum13:
Allah utandırmasın ! Bir Allah Aşkı 2 Vadi Aşkı ! Herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim Saygılar...

yorum14:
10 yıldır gozumuzu kırpmadan izledik Memati de gözünü kırpmasın Biz senı cok sevdık

yorum15:
ben vadiyle dogdum vadiyle ölür galba okada aşıgm hepsine
ama memati çıkmasn

yorum16:
var sa yoksa vadi tv de başka seyredilecek bir şey göremiyorum

yorum17:
Bitmesinde nereye hangi kanala geçiyopsa geçsin kafayı bu dizide buluyorum ya süper

yorum18:
kurtlar vadisi olmasi bu hayat cekilmez

yorum19:
on yıl degıl 100 yılda ızlerızzzz

yorum20:
Gerçekten harika bir reklam olmuş bi 10 yıl daha devam etse yinede vadi

yorum21:
HERŞEYİM KURTLAR VADİSİ OLDU YA :)

yorum22:
efsanenin hangi kanalda oldugu çok önemli değil kimlerle başlayyıp kimlerle biteceği önemli.vadi bir 10 sene akıllarda gönüllerde yer ettiyse bundan sonra da yer edecektir.Biz dört gözle vadinin başlayacağı günü bekliyor olacağız kendi gününde kendi saatinde:::::::)

yorum23:
benim en cok sevdigim dizi kurtlar vadisi türkiyedeki karanlık olayların cogunu meydana cıkarıyorlar kimin ne yapıp neyi sattıgını anlatıyor

yorum24:
tam benim hikayem olmuş...dizi ilk başladığında dağ başında bir köyde küçük bir lojman odasında diğer öğretmen arkadaşlarla izliyorduk...yıllar geçti ben, eşim ve bebeğimiz birlikte izliyoruz bu diziyi...ve izlemeye de devam edecez....

yorum25:
aslında tamamen biz izleyicileri anlatan bir tanıtım videosu olmuş bu ülkenin gerçeklrini anlatan bir filim ve benim gözümde bunu yapan yegane filim 10 yıldır bizlere gösterdiğiniz her türlü gerçek için tşk

yorum26:
SEN NERDEYSEN BİZ ORDAYIZ KURTLAR VADİSİ ŞUAN İZLENCEK BAŞKA DİZİ YOK

yorum27:
10 Yıldır yanınızdaydım 10 yıl sonrada yanınızdayım :)

yorum28:
on yılda on numara bir dizi :)

yorum29:
vadi bizim yaşam tarzımız oldu artık her perşembe günü hayat duracak atv ekranlarında nefes alıcaz

yorum30:
KURTLAR VADISI PUSU NU AZERBAYCANDA COX SEVIRLER BEN DE COX SEVIREM SUPER BIR FILIMDI...

FAZLA SÖZE GEREK YOK VADİ BU İŞİN HER DAİM 1 NUMARASIDIR...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tanıtımda aron feller öldüğünde adamlar nasıl sevindi ya güldüm oraya :)

30 kişinin yorumu da bir şeyi belirler ya. Seçilmiş yorumlar besbelli. İsterseniz buraya bir sürü nefret yorumları da bulup yazayım. Aynı şey

Tanıtımda aron feller öldüğünde adamlar nasıl sevindi ya güldüm oraya :)
aynen bende güldüm :D
30 kişinin yorumu da bir şeyi belirler ya. Seçilmiş yorumlar besbelli. İsterseniz buraya bir sürü nefret yorumları da bulup yazayım. Aynı şey
seçilmiş mi sen o tanıtım fragmanının altındaki 200 küsür yoruma bak bakim anlarsın seçilmiş mi seçilmemiş mi face de ki 2 milyon kişi de seçilmiş sanırım :D
Memati Ölmesin İnşallah Süper Bir Sezon Bizi Bekliyor:D
aynen aga acayip merakla beklemedeyim :D

- - - Ekleme - - -

Zaten bundan fazla bir şey yazmayacağım. Doğru yazdıklarım
tanıtım fragmanın altında yüzlerce yorum var istediğini koyabilirsin :D