Özel olarak baktım ona da ama İlkay için üzgünüm..Çok iyi.Günlük dizisi de 90. sıralardaymış dün.
Özel olarak baktım ona da ama İlkay için üzgünüm..
Günlük diziyle 8 reytingleri görmüştü, ona aldanmış olabilir birde yapımcı aynı olunca.Küçük düşündü İstanbul'a gidecekti.
Benim gönlüm her zaman iyiye konarGönlün iyi kuşa konmuş valla.
Pek alakası yok ama bahsi geçmişken söyleyeyim o dizinin de yorum konusu vardı ama ne güncellerde ne de final yapanlar kısmında görünmüyor şu an. Eleminden sildin mi ne yaptın.Özel olarak baktım ona da ama İlkay için üzgünüm..
Allah bozmasın o halde.Benim gönlüm her zaman iyiye konar
Bilerek yapmadım, TRT'nin de günlük dizisi gitti yanlışlıkla oldu.Pek alakası yok ama bahsi geçmişken söyleyeyim o dizinin de yorum konusu vardı ama ne güncellerde ne de final yapanlar kısmında görünmüyor şu an. Eleminden sildin mi ne yaptın.
Hadi ya. Biliyorum kalıcı olarak silinmiş ama geri getirmenin bir yolu vardır belki?Bilerek yapmadım, TRT'nin de günlük dizisi gitti yanlışlıkla oldu.
Ne yazık ki yok. Yeniden açılması gerekiyor zaten biri 0 yorumdu diğerinde 10 yorum vardı pek bir kayıp olmadı.Hadi ya. Biliyorum kalıcı olarak silinmiş ama geri getirmenin bir yolu vardır belki?
Gelmişken bombayı patlatayım tüm bölümleri izleyip güncele yetiştim.YAYINLANAN SON BÖLÜMDEN SAHNELER (7)
Gelmişken bombayı patlatayım tüm bölümleri izleyip güncele yetiştim.Arada bazı abartılı sahneler olsa da (neyse ki çok az) genel olarak gayet eli yüzü düzgün ve Yeni Gelin'le uzaktan yakından alakası olmayan bir dizi olmuş. @serhatt'ın herifini de ilk kez izliyorum komedide iyi iş çıkarıyor. Keza Aslıhan Güner de. Sefer ve Nahide de bayağı güldürüyor. Bozmazsa gittiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum hayırlısı.
Tabii gönül BAH'ı izlemeye devam etmek isterdi ama pis FOX beni Show'un güvenli kollarına kendi elleriyle teslim etti geçmiş olsun.@xBUGRAx
Şok oldum. 😱Gelmişken bombayı patlatayım tüm bölümleri izleyip güncele yetiştim.Arada bazı abartılı sahneler olsa da (neyse ki çok az) genel olarak gayet eli yüzü düzgün ve Yeni Gelin'le uzaktan yakından alakası olmayan bir dizi olmuş. @serhatt'ın herifini de ilk kez izliyorum komedide iyi iş çıkarıyor. Keza Aslıhan Güner de. Sefer ve Nahide de bayağı güldürüyor. Bozmazsa gittiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum hayırlısı.
Tabii gönül BAH'ı izlemeye devam etmek isterdi ama pis FOX beni Show'un güvenli kollarına kendi elleriyle teslim etti geçmiş olsun.@xBUGRAx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?