Dizi bittikten sonra üye olmuşsun.Haa, dizi hakkında işte onu bilecek kadar bile bilgim yok.
Dizi bittikten sonra üye olmuşsun.Haa, dizi hakkında işte onu bilecek kadar bile bilgim yok.
Dizi bittikten sonra mı üye olmuşum? 😱 Dizi 24 Kasım 2018'de bitmiş ben 26 Ağustos 2017 de üye olmuşum.Dizi bittikten sonra üye olmuşsun.Ondan olabilir.
Sen diziyi düzenli olarak takipçisi miydin?Sonradan genel olarak konaktakiler sevmeye başlamıştı, yani o muameleler bitti.
Ben bitiş tarihi yerine ekranın sol üstteki yılı baz alırsam olacağı buydu.Dizi bittikten sonra mı üye olmuşum? 😱 Dizi 24 Kasım 2018'de bitmiş ben 26 Ağustos 2017 de üye olmuşum.
Olur öyle şeyler.Sen diziyi düzenli olarak takipçisi miydin?
Ben bitiş tarihi yerine ekranın sol üstteki yılı baz alırsam olacağı buydu.
Yok zamanında izlemedim ama sonradan tekrarlarını denk geldikçe izledim.Sen diziyi düzenli olarak takipçisi miydin?
Ben bitiş tarihi yerine ekranın sol üstteki yılı baz alırsam olacağı buydu.
Ben bu bölümü hiç beğenmedim seyredesim gelmedi.Safer birazda olsa komıklık yaptı.
Final kesin mi ya
Çok dram vardıBen bu bölümü hiç beğenmedim seyredesim gelmedi.Safer birazda olsa komıklık yaptı.
Aynen dram dizisine çevirdiler her bölüm birisi hasteneye düşüyor.Çok dram vardı
Dram bitmiş barıştılar eski havaya dönmuş. ilk fragman kötüydü.
Evet, bu fragman daha iyi.Dram bitmiş barıştılar eski havaya dönmuş. ilk fragman kötüydü.
Gene eğlencez aynenEvet, bu fragman daha iyi.Güzel bir bölüm olacak.
2 bölüm sonra bırakacağım ben.Gene eğlencez aynen
Başından beri mi izliyosun Savaşçıyı ?Savaşçı izleyeceğim.
Arada bıraktığım oluyordu, ama artık tamamen izleyeceğim.Başından beri mi izliyosun Savaşçıyı ?
Sezon bitti Savaşçı başladıArada bıraktığım oluyordu, ama artık tamamen izleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?