Kuzey Herkesi Ekrana Kilitledi!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
319m2aS40FPjHVgIh18KAtSp.jpg

Çok yakında final yapacak olan Kanal D'nin sevilen dizisi Kuzey Güney, dün akşam herkesi ekrana kilitledi.

Hazırladığı büyük süpriz sonrasında gece yarısı boğazın ortasında Cemre'ye romantik evlilik teklifi yapan Kuzey, herkesi büyüledi. Teknede gerçekleşen sahnede, Kuzey duygusal bir konuşma yaparken Cemre ne yapacağını şaşırdı, ağlayarak Kuzey'i dinledi. Cevabı ise 'evet' oldu.

Işte sosyal medyada ses getiren o sahne;

Moderatörün son düzenlenenleri:
cemre o merdivenden düşecek sandım şaşkınlıktan :F
bu arad aben ekrana kilitlenmedim güney reyizin ne oyun çevirdiğini daha çok merak ettim göstermediler köfte gibi kızarsınalr biber gibi patlasınlar(e)

Bugün herkes bu sahneden söz ediyordu ama ben çok beğenmedim.Kuzey durdu burdu birden açılıverdi bana çok inandırıcı gelmedi bu durum

Dizi iyicene bozdu bence.Eski kg tadı yok.Finalindende çok büyük birşey beklemesin bence kimse.Ecemelek bildiğin Fsn nin senaryosunu farklı karakterlerle yeniden yazıyor.

Büyük bir sürpriz yaparak evlenme teklifi yaptı Kuzey. Bu olaydan sonra dizi haliyle giderek hareketlenecektir. Kuzey çok iyi bir konuşma yaptı ve hazırladığı sürpriz de çok iyiydi. Sahnenin ilgi görmesi çok normâldi yani. :)