Kuzey Guney mi? Pis Yedili mi?

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,164
Puanı
1,060
Arkadaslar , bildiginiz gibi Pis Yedili (SALI) , Kuzey Guney (CARSAMBA) gunu yayinlaniyor'du , ver her 2 dizininde reytingi cok yakin gittiler , Pis yedili'de ortalama 6 , Kuzey Guney'de ortalama 6 reyting'lerde dolasirdi , peki simdi her 2 dizide Carsamba gun olacak , sizce bu iki dizide hangisi nekadar reyting alir , hangisi daha basarili olur , bu iki dizini yanina isterseniz Sakarya Firat'i da yazabilirsiniz , AB grubunu'da yazabilirsiniz isterseniz.
Bence:
TOTAL:
Kuzey Guney (6-7)
Pis Yedili (5-6)
Sakarya Firat (5) ortalama alirlar.

AB:
Kuzey Guney (6-7)
Sakarya Firat (5-6)
Pis Yedili (4-5)
Bence boyle olur.

Konu Reyting & TV Anketleri bölümüne tasindi.

Kuzey Güney daha basarili gider her iki grupta da bence.

TOTAL
Kuzey Güney (7.13)
Pis Yedili (5.88)
Sakarya Firat (4.73)

A/B
Kuzey Güney (7.01)
Sakarya Firat (5.13)
Pis Yedili (4.27)

Kuzey Güneyle Pis Yediliyi karşılaştırmak bile yanlış
İlk sezon Salı ekranı ÖBGZK sayesinde boş kaldı. Karşısına gelen yapımı ezip geçiyordu OBGZK. Bu yıl reytingi bir az dustugu icin Pis Yediliye yaradı
Ama Kuzey Guney çok zorlu bir gün olan Çarşambada direniyordu. Pis Yedili Cumartesiye alınınca reytingi 4e dustu.
Kısacası Kuzey guney daha iyi ve bence biraz yukselecek
Pis Yedili de eger eski muziklerine donerse yukselir. Yoksa bu muzikle ancak çocuklar izler

Sali ve Carsamba'yi ben karsilastiriyodum , bakalim hangi aksam daha cok reyting var diye , ama okadar'da fark cikmiyodu yani 1-2 reyting Carsamba daha cok , bir'de OBGZK olmadigi gun Pis Yedili total'de 9.5 , ab'de 7 reyting aldi , ama MY yokk'en Kuzey Guney yani bolum (1 , sezon finali oncesi bolum , sezon finali) bolumleri 6-7 reyting aldi , yani 9'a cikamadi , ama Pis Yedili defalarca 8'lere , 7 , 9abile cikti , yani karsilastirmak yanlis degil.
Çarşamba gunu Muhtesem olmasa bile diger yapimlar vardi. Ama Salı bir tek OBGZK vardı. O olmayinca bir tek pis yedili kaldi. Ayrica netice olarak Kuzey Guney herzaman geciyordu pis yediliyi. 2-3 defa gecilmis olabilir

Çarşamba gunu Muhtesem olmasa bile diger yapimlar vardi. Ama Salı bir tek OBGZK vardı. O olmayinca bir tek pis yedili kaldi. Ayrica netice olarak Kuzey Guney herzaman geciyordu pis yediliyi. 2-3 defa gecilmis olabilir
2-3 defa gecilmedi bence , nedense her ikiside cok yakin aliyolardi , Pis Yedili daha fazla gecmis olabilir , ama olsun o onemli degil , ama bende senin gibi dusunuyorum yani Pis Yedili , Kuzey Guney'i gecemez 1-2 reyting fark olur aralarinda , beklicez gorucez.

2-3 defa gecilmedi bence , nedense her ikiside cok yakin aliyolardi , Pis Yedili daha fazla gecmis olabilir , ama olsun o onemli degil , ama bende senin gibi dusunuyorum yani Pis Yedili , Kuzey Guney'i gecemez 1-2 reyting fark olur aralarinda , beklicez gorucez.
Farklı günlerde yayınlanıyorlardı. Kalite olarakta Kuzey daha önde. Pis Yedili zaten müzikleri değişirken bir az düşüş yaşadı. Pis Yedili geçen yıl Çarşamba olsaydı Muhteşeme direnemezdi. Muhteşeme Kuzey iyi direndi.

Evet , iyi direndi ama , hem Muhtesem Yuzyil'in olmamasina ragmen hem'de sezon finali olmasina ragmen 6 aldi , neyse bakalim hangisi daha iyi gidecek.

- - - Ekleme - - -

Hem direnemeyecegini bilmiyoruz , ben Ocak aylarina baktim'da Pis Yedili , Kuzey'e far atiyomus , yani bence direnirdi.

Kuzey Güney farklı şekilde geçer diye tahmin ediyorum.

Rakamlı tahmin yapmak için henüz çok erken. Yine de tutmayacağını bile bile bir şeyler atalım. :):)

TOTAL

1. Kuzey Güney 6-7
2. Pis Yedili 5-6
3. Sakarya Fırat 5-6

A/B

1. Kuzey Güney 7-8
2. Sakarya Fırat 4-5
3. Pis Yedili 3-4

Evet bence Kuzey Guney gecer diyorum , ama Pis Yedili , total'de ensesin'de olur , ab'de Kuzey Guney bence fark atar.

Su ana kadar:
Kuzey Guney : 11
Pis Yedili : 1
Ama aslinda Pis Yedili'de , Kuzey Guney'i gecebilir , nedense Ocak - Subat aylarinfa 8'li reytingler'de aliyomus , KG 6'li , oyle olursa Pis Yedili fark bile atabilir.

Son düzenleme: