Kuzey Güney'in güzeline eleştiri! Kendini geliştir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
'Kuzey Güney'in ikinci bölümünde herhalde 'Muhteşem Yüzyıl'a seyirci kaptırmama taktiği olarak uzun süreler boyunca reklam arası verilmemesi dakika başı reklama alışmış bünyeme tatlı geldi! Yeni taktik olarak her iki dizi de tekrar yayınlamamaya başladı

'Kuzey Güney'i yine büyük bir zevkle izledik ailecek. Dizinin sevilmesinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy ikilisinin başarılı oyunlarının yanı sıra Zerrin Tekindor ve Mustafa Avkıran gibi usta oyuncuların da büyük etkisi var.

Zerrin Tekindor kızı için büyük hedefleri olan, bu yüzden sürekli kızına nasihat eden ve onun yanlış tercihlerinden endişe duyan anne rolünde o kadar harika ki anlatılmaz izlenir cinsten! Öyle bir oyun gücüne az rastlanır. Mustafa Avkıran gerçekten kendinden nefret ettirecek kadar inandırıcı sert ve dayakçı baba rolünde. Ustalara saygılar yolluyorum.

Kızlar kendini geliştirmeli!
Ama öte yanda dizinin kızları için maalesef güzel şeyler söyleyemeyeceğim. Mesela Öykü Karayel'in her sahnede aynı anlamsızlıkla bakmasına, mimiklerinin hiç değişmemesine daha önce de dediğim gibi fena uyuzum. Bir tek bana mı öyle geliyor desem, diziyi izleyen dostlarla yaptığım sohbetlerde de hep aynı yorumları duyuyorum. Bir Beren Saat'in, Meryem Uzerli'nin veya Farah Zeynep Abdullah'ın oyun gücünü düşününce "Olmuyor, olmuyor" demekten kendimi alamıyorum. Bade İşçil'in oyunundansa söz etmeye bile gerek yok.

'Kuzey Güney'in ikinci bölümünde herhalde 'Muhteşem Yüzyıl'a seyirci kaptırmama taktiği olarak uzun süreler boyunca reklam arası verilmemesi dakika başı reklama alışmış bünyeme tatlı geldi! Yeni taktik olarak her iki dizinin tekrar da olmayacak. 'Muhteşem Yüzyıl'ın prodüksiyonu çok sağlam ve izleyici Osmanlı zaferlerini izlemekten büyük keyif alıyor, görünen o ki Kuzey Güney reyting savaşında arkadan takip etmeye devam edecek.

374463354.jpg

Tamam Öykü Karayel güzel hos bir kiz ama tecrübesi pek yok. Daha tecrübesi olan bir oyuncu oynayabilirdi o rolü.

Özlem Conker bana göre çok kötü bir oyuncu hatta Doktorlar dizisinde kendisine çok eleştiri yapmışlardı ve diziden çıktı

Özlem Conker bana göre çok kötü bir oyuncu hatta Doktorlar dizisinde kendisine çok eleştiri yapmışlardı ve diziden çıktı

Özlem Conker hic bir zaman Doktorlar dizisinde yer almadi, haliyle de diziden cikmadi. Özlem Conker hayrani olarak bu hatayi düzeltmek istedim...