Kuzey Güney'de Mantık Hatası

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,537
Puanı
1,060
Kuzey Güney'de kuzey bu hafta Sinanerler'e ve güneye büyük bir oyun oynadı.
Sinanerlerin fon şirketi ile gizli pazarlığını basına duyurdu.
Ama sahnedeki mantıksızlık gözlerden kaçmadı.
Birincisi koskoca holding sahiplerine orada gazetecilerin olduğunu bildirecek kimse yok muydu?
İkincisi sahnenin başında kuzeyin basını sessiz olması için uyarmasına rağmen içeride toplantıda olanlar nasıl hiç bir ses duymadan hareket etti?

6E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png

Son düzenleme:
Uyarmak aklıma gelmedi ama Kıvancın arkadaşlar susun dediğinde onlar nasıl duymadi aklımdan geçirdim:X

O değilde Cemre sanırım usulsuzlukten gircek hapse :X Onu anladım bu bölümde..Cemre Kuzeye seni korumak için filan falan dicek onlarda sevgli olcak...Hani fragmanda gösteriyorlardi ya biribirni öpüceklerdi filan mırc mırc aşk dönemi başlıcak :X

Güneyde kesin ben basın toplantısını kardeşimle yaptım filan dicek o paçayı sıyırcaktir(b)

izlemediğin bütün dizilerin hatalarını buluyorsunda izlediğin dizilerde niye bunu yapmıyorsun .mesela my baştan aşşağı hatalarla dolu .bunlarıda dıle getır.ama olmaz sana yakışmaz sen sana yakışanı yapıyorsun.

İzlemediği değil izlediği için bulmuş..İzlemediği hatayı kendisi nasıl bulsun? Adam xxemre özel haberdir demiş...

İzlemediği değil izlediği için bulmuş..İzlemediği hatayı kendisi nasıl bulsun? Adam xxemre özel haberdir demiş...

tamam anladım kardeş mesela kv iyle ılglı bırçok hatayı buraya taşıyor kendısı ızlemedıgını defalarca söyledi.bu nasıl oluyor diğer sıtelerden topladığı haberlerı buraya yapıştırarak.şimdi sana soruyorum sen seyretmedıgın dızı hakkında bu kadar cok konu açar mısın .sevmeyebılırsın nefrette edebılırsın saygı duyarım .ama konu arkadaşın sevmedıgı dızılere gelınce seyretmek onun ıcın önemlı deıl yeterkı kafayı taksın. yanı bıgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olma pozısyonunda .benım ıtırazım buna yoksa herkes her konuyu açabılır kıme ne .

izlemediğin bütün dizilerin hatalarını buluyorsunda izlediğin dizilerde niye bunu yapmıyorsun .mesela my baştan aşşağı hatalarla dolu .bunlarıda dıle getır.ama olmaz sana yakışmaz sen sana yakışanı yapıyorsun.

onnu hataları bulundu artık hata bulmak zor
izlemedxiğimi kim nereden çıkardı kg yi

- - - Ekleme - - -

tamam anladım kardeş mesela kv iyle ılglı bırçok hatayı buraya taşıyor kendısı ızlemedıgını defalarca söyledi.bu nasıl oluyor diğer sıtelerden topladığı haberlerı buraya yapıştırarak.şimdi sana soruyorum sen seyretmedıgın dızı hakkında bu kadar cok konu açar mısın .sevmeyebılırsın nefrette edebılırsın saygı duyarım .ama konu arkadaşın sevmedıgı dızılere gelınce seyretmek onun ıcın önemlı deıl yeterkı kafayı taksın. yanı bıgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olma pozısyonunda .benım ıtırazım buna yoksa herkes her konuyu açabılır kıme ne .

ortadsa bir hata yanlış varsa istediğimi yaaprım bunu diğer insanalrın konusunda söyleseydin snn bu cümleni kaale alırdım

Basın olayına katılıyorum bunda birazda yönetmenin etkisi var Hilal Saral iyi gibi ama ben Mehmet Ada Öztekin çok beğeniyordum özellikle sezon finalindeki flashbackler süper ötesiydi..