Kuzey Güney'de Güney Diziden Ayrılıyor Mu ?

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
Güney diziden ayrılıyor mu ?

Yakışıklı oyuncu "Barikattaki Çocuk" romanından uyarladığı filmin senaryosu ile yönetmenlik koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

"Kuzey Güney" dizisinin oyuncularından Buğra Gülsoy, 'Barikattaki Çocuk' romanından uyarladığı "Jeri" adlı filmin senaryosunu tamamladı.

Başarılı oyuncu Buğra Gülsoy, yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Gülsoy, yazar Ahmet Bozkurt'un 'Barikattaki Çocuk' isimli romanını beyaz perdeye uyarlıyor. 1980'deki Çorum olaylarını bir çocuğun gözünden anlatacak 'Jeri' adlı filmin senaristliğini de üstlenen oyuncu, senaryoyu geçtiğimiz günlerde tamamladı. Önümüzdeki aylarda filmin oyuncu kadrosu oluşturmayı planlıyor. Çekimler ise 2014'ün kış aylarında başlayacak.

406860_433091293406193_803250756_n.jpg

2014'te baslayacakmis zaten çekimler, o zamana kadar da Kuzey Güney çoktan bitmis olacak.

- - - Ekleme - - -

2014'te baslayacakmis zaten çekimler, o zamana kadar da Kuzey Güney çoktan bitmis olacak.

Yönetmen olmasın, yapamaz, daha oyunculukta doğru düzgün işi yok.

buğra gülsoy çok yetenekli bir oyuncu ilk kez unutulmaz adlı dandik dizide yardımcı oyuncu olarak görmüştüm muhteşemdi .. sonra fatmagülde klasını konuşturdu en son kuzey güneyde muhteşemdi ..

yönetmenliktede başarılı olacağına eminim ..

buğra gülsoy çok yetenekli bir oyuncu ilk kez unutulmaz adlı dandik dizide yardımcı oyuncu olarak görmüştüm muhteşemdi .. sonra fatmagülde klasını konuşturdu en son kuzey güneyde muhteşemdi ..

yönetmenliktede başarılı olacağına eminim ..
Unutulmaz'da en iyi oynayan oydu.Yazlık bi projeydi o dizinin tutma en buyuk sebebi bence Buğra...Gerçi habire ağlıyordu orda ama en iyisi oydu.

2014 'e cok var 2013 Haziran biticektir dizi zaten.Ayrılmasada olur.

Üstteki haberle başlığı hiç uyuşturamadım, konunun diziden ayrılmakla ne alakası var ? Sırf okuyalım diye açılmış bir haber...