Kuzey Güney'de Ferhat Geri Döndü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Kuzey Güney'de Ferhat Geri Döndü!

ozelhaber.gif

Simay'a günlerdir gizliden mesaj atan, yardım eden isim Ferhatmış!

Simay'a 7 Mart tarihinde kendini tanıtacağını söylemişti!

Kuzey, Simay ile boşanıyordu. Simay'a mesaj geldi, Zafer kazanması için mahkemeye gitmemesi gerektiğini ve sebebini bugün anlatacağına dair bir mesaj geldi.

Barda merakla bekleyen Simay, o sırada Ferhat'ın gelmesiyle ve Ferhat'ın ismini duyunca şok oldu.

O sırada Ferhat bir anda telefonuyla o anı ölümsüzleştirip Kuzey'e mesaj gönderdi. Simay'ın gelmemesine sinirlenen Kuzey, Ferhat'ın gönderdiği mesaj'a ve gönderdiği resmi görünce siniri dahada arttı ve şok oldu.

Özel Haber

Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.

Son düzenleme:
işte bu kadar ya bende diyom bu mesajları kim atıyo :D şimdi kuzey güney izlenir işte

Hemen izleyip, olanları yazmışsın Arslan bey, helal olsun, 4 beğeni alarak da baya başarılı oldun. :)

h.olsun kuzey güney için reytingler artacaktir ama bn hanımın çiftligindede söylemistim feriha bu diziyi geçemez diye bir bölüm diye geçemedi ayni seyleri simdide kuzey için söylüyorum bu reytinglerle en az 2 3 sezon oynar ama m.yüzyıl asla geçemez

Ferhat'ın dönmesi diziye heyecan katacaktır.Önümüzdeki bölümlerde bol bol aksiyon görebiliriz