Bilemem o zamanlar sümbüller doluymuşKimbilir ninjalarda belki sübüldür
- - - Ekleme - - -
Gece Yarisi bastida neden düşman gibiler?
sümbül zaten padişaha ve paşaya yaltaklanıyr bir iş var burda
paşaaaam diyip kıvbranıyor yerlerde
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
Ama bu ne yahu!!! yöentmen dememiş mi(?) Samı beyi yakın plan cekecez.Zaten haraketli kamera değilki...haraketli sahne olsa amanna dicem.Bildiğin kamerayı sabitlemişler.Montajda Sami Beyin suratına daha yakınlaştirip adamı kadrajdan silebilirdi.Ben bile yapabilirimbak bu hata. kanıtıda var. ama bu hatalardan çok oluyor dizilerde set ekibi giriyor kardraja 90 dakika yetiştirmek zor.
Valla birbirlerinin sanki kumalari gibiler..."Sence ben sultanımıza öyle şey yapabilirmiyim?" "Sen neden yapmazsan bende oyuzden yapmam" gibi dialog geçti...Birbirlerini kıskanıyorlardir? Dizinin ilk bölümlerinde Süleymanla İbo bilmem şey olarak gösterilmiş gibi zırvalıklarda vardi zaten...Hürrem öldürmüştür diyede burdan yola cıkılır...aslında düşmanlık yok tarihteki sonuçtan yola çıkıp neden arıyoruz tarihçilerde öyle yapmış ya bu pargalı boğdurulmuş gece yarısı nedeni ne olabilir
mutlka hürrem yaptırmıştır yok bilmem padişahın yetkisini almıştır sonuçtan yola çıkılarak yazılan bir tarih aslını Allah bilir)
gece oldugunu nerden anladın? Gittim resme baktim kapının orda ışık var gündüz gibi...gecenin bir vakti adama odaklanmışlardır. uykulu uykulu cekıyorlardır. zaten yorgunluktan set ekibide oturuyor.
Ama bu ne yahu!!! yöentmen dememiş mi(?) Samı beyi yakın plan cekecez.Zaten haraketli kamera değilki...haraketli sahne olsa amanna dicem.Bildiğin kamerayı sabitlemişler.Montajda Sami Beyin suratına daha yakınlaştirip adamı kadrajdan silebilirdi.Ben bile yapabilirim
- - - Ekleme - - -
Valla birbirlerinin sanki kumalari gibiler..."Sence ben sultanımıza öyle şey yapabilirmiyim?" "Sen neden yapmazsan bende oyuzden yapmam" gibi dialog geçti...Birbirlerini kıskanıyorlardir? Dizinin ilk bölümlerinde Süleymanla İbo bilmem şey olarak gösterilmiş gibi zırvalıklarda vardi zaten...Hürrem öldürmüştür diyede burdan yola cıkılır...
Ben olsam başbakana inat "sen Hurremi kapattirdin madem öyle işte böyle" der Hürremin eline İllüminati motifli bi el işi verdirttir her hafta göstertirdimevet o tarz dedikodularda vardı orasını bilemeyizde)
yalnız bu hürrem sülümandan çok pargalıyla ikili sohbetlere giriyor pargalı ölünce napıcak canı sıkılır
Ben olsam başbakana inat "sen Hurremi kapattirdin madem öyle işte böyle" der Hürremin eline İllüminati motifli bi el işi verdirttir her hafta göstertirdim
senin o senarryoları ateistler bile izlemeztam bir özgürlük olsaydı
sansürcülere kapak olacak ne biçim senaryolarım varda)
özgürlük yok
Buna sadece "ah ah" diye iç çekilir...içelimtam bir özgürlük olsaydı
sansürcülere kapak olacak ne biçim senaryolarım varda)
özgürlük yok
senin o senarryoları ateistler bile izlemez
ateistlere yönelik yapmıyorum zaten amaç başka burda)
Kuzey Güney'de Komik Hata! | POSTMEDYA Haberler - Medya Haberleri â€' Polemik ve Sosyete Magazin Haberler
daha yeni haber yapmışlar diğer bölüm gelecek neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?