Kuzey Güney'de Büyük Hata

neresi küçük elbise değişiyor kemer değişiyor büyük hata da bu mu küçük koca araba değişmiş

neresi küçük elbise değişiyor kemer değişiyor büyük hata da bu mu küçük koca araba değişmiş
değiştiğini ilk başta her insan görebiliyormu hayır

ama mercek altında inceleyip özel teknolojik aletlerle tahlil edersen gözükür tabiki kuzeye laf atma ferhat gibi olursun
)

değiştiğini ilk başta her insan görebiliyormu hayır

ama mercek altında inceleyip özel teknolojik aletlerle tahlil edersen gözükür tabiki kuzeye laf atma ferhat gibi olursun
)
ferhatın nesi kötü kuzeye kalıcı eser bırakmış adam

bende o hberi abartıp büyük hata diye açmadım.
)) buda hataysa ki arabalardan hiç anlamam , kimse bu hatyı fark edeceği şüpheli araba experleri anca anlar farklı araba kulandıkları
))) . eklediğin resimlerde de hatamı değil mi kimse anlamamıştır. hani kırmızı araba kaza yapar mavi arabayı çıkarırlar hata diye açta bu biraz zorlama olmuş
))))

kusuru bakma d auzun cevap yazma gereksinimi duymuyorum sana

açtığın konuyu beyazsoy bile beğenmemiş oysa aynı tarz hata bulmanıza rağmen, aynı tarz konu açmanıza rağmen
)

demekki sen tam ofsayta düştün emre
)

yok bakmıyorum. herkes kapasitesi kadar yazabiliyor
)))

- - - Ekleme - - -

açtığın konuyu beyazsoy bile beğenmemiş oysa aynı tarz hata bulmanıza rağmen, aynı tarz konu açmanıza rağmen
)

demekki sen tam ofsayta düştün emre
)
resimlerle net bişekilde bu iki araba olsa markaları belli olsa rekleri belli olsa hata denirde belki adam arabayı modifiye etti nerden bileceğiz farklı oldugunu. haberinde sorun kanıt eksiliği

beyazsoy iltifat emiş ben yok olan görülecek kemerleri yuazmadığıma göre kapasitem baya geniş

@dest daha net resim yok zaten bet resim olsa bendne önce izleyen milyonlar bulurdu

beyazsoy iltifat emiş ben yok olan görülecek kemerleri yuazmadığıma göre kapasitem baya geniş

@dest daha net resim yok zaten bet resim olsa bendne önce izleyen milyonlar bulurdu

kapasitenden çok hayal gücün geniş demen daha dogru
)))))))