"Kuzey Güney" Yeni Sezon 12 Eylül Çarşamba Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

Medyanın Adresi
FavoriForumum.NET | ÖZEL HABER

Çarşamba günleri Kanal D'de ekrana gelen "Kuzey Güney" dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu!

Dizinin senaristlerinden Ece Yörenç, dizinin yeni sezon tarihini Twitter'de paylaştı:

Hasret bitiyor... Kuzey Güney 41. bölüm (bu sezon ilk yayın) 12 Eylül Çarşamba gecesi 20.00'de Kanal D'de...

Kuzey Güney yepyeni sezon bölümleriyle 12 Eylül 2012 tarihinden itibaren her Çarşamba Kanal D'de!

images

Son düzenleme:
Revan yine sallama konular açıyor teşekkürler furkan okadar geç olmayacagı belliydi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

alinin öldüğünü bir çok kişi biliyor ama mynin yeni oyuncularını herkes merak ediyor :D

Arkadaslar büyütülecek bir sey yok.

Televizyon sektörü bu, hersey son anda degisebiliyor.. Revan'in veya herhangi birinin sorumlulugu degil zaten..

Mesela ben Vadi'nin 6 eylül'de baslayacagini duyurmustum, hatta Pana Film söylemisti ama yayinlanmayacak iste.. çünkü tv sektöründe her sey son anda degisebiliyor..

Arkadaslar büyütülecek bir sey yok.

Televizyon sektörü bu, hersey son anda degisebiliyor.. Revan'in veya herhangi birinin sorumlulugu degil zaten..

Mesela ben Vadi'nin 6 eylül'de baslayacagini duyurmustum, hatta Pana Film söylemisti ama yayinlanmayacak iste.. çünkü tv sektöründe her sey son anda degisebiliyor..
Aynen :) Teşekkürler Furkan :)