Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl ile Aynı Gün Yayınlanmamalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, köşe yazısında Kuzey Güney'in Muhteşem Yüzyıl ile aynı gün ve aynı saatte yayınlanmaması gerektiğini yazdı:

'Kuzey Güney'le 'Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezonu açtı. Aynı gün ve saatte yayınlanması 'Kuzey Güney'in aleyhine, çünkü 'Muhteşem Yüzyıl' artık 'tarihi pembe dizi' kıvamında

'Kuzey Güney'den orta karar açılış
Yönetmen değişmiş, tarz değişmiş; 'Nereden başlasak' havası oluşmuş dizide. Yani bir yerde ısınma turlarıyla başladı. Kıvanç Tatlıtuğ, 'Bu ülkeden star kim çıkar?' sorusunun cevabı... Dizi ne olursa, nerelere giderse gitsin, Tatlıtuğ, 'Ben oynuyorum' diyor.

Aynı gün yayınlanmamalı
'Muhteşem Yüzyıl' ile aynı gün yayınlanması 'Kuzey Güney'in aleyhine bir durum. İki diziden birini seçmek isteyen çarşamba günleri 'Muhteşem Yüzyıl'a takılır. 'Kuzey Güney'i izleyenler ise internet ortamına kendini atar diye düşünüyorum.

Çok doğru başka bir güne ya da saatini değiştirmeleri lazım.

Bencede başka gün olaydi iyi di

Kanal D'nin Çarşamba için başka alternatifi yok. Kuzey Güney için de başka boş günü yok o nedenle gerçekleşmesi zor. Bir de dizi zaten 2.sezona geldi bu saatten sonra yeni izleyici kazanması çok zor.

Perşembe Hariç Hangi Gün Olursa Olsun İzlenir Dizi
Ama Kanal D Show TV Gibi Değil Her dk dizinin gün ve saati ile oynamıyor
Bkz : Eve Düşen Yıldırım
Cuma - Çarşamba - Cumartesi 1 Günde 3 Kere Değişti !

Kuzey Güney Pazartesi Günü Olsa Zirveye Oynar
Arka Sokaklar İse Çarşamba Günü Her 2 Grup da Kuzey gibi 2.olur

Pazartesi hariç olmaz zaten

mynin karşısına kanald nin hangi dizisi çıkarsa çıksın 1. olamaz

kuzey güneyin günü değişmeli iki diziyide izlemek isteyenler çok ve tercih yapmak zorunda kalırlarsa muhteşemi tercih ediyorlar bence kuzey güney başka bir güne konsa kesinlikle liderdi olabilecek en kötü güne konmuş buna rağmen bu zor yükün altında başarıyla kalkıyor bu diziye yazık etti kanal d ama felonunda söylediği gibi kanalD dizinin gününü değiştirmez bu satten sonra........ kanalD de istikrar var bu istikrarında kurbanı olacak kuzey güney..... tekrarlarını netten takip ediyorum ...

Imzamı atarım