Dün akşam 80. Bölümüyle Kanal D'de final bölümüyle ekrana geldi Kuzey Güney.
'Çubuklu 29' isimli mekanda oyuncular ve set çalışanları veda yemeğinde bir araya geldiler. Gecede oyuncular ve set çalışanları duygulu anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadılar.
Dizide 'Kuzey Tekinoğlu' karakterini canlandıran başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, geceye annesi ile katıldı.
Başarılı oyuncu Kıvanç Taltıtuğ şöyle konuştu;
Dizide 'Banu Sinaner' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Bade Süalp, geceye eşi Malkoç Süalp ile katıldı. Oyuncu geceden ayrılan ilk isimlerden oldu."Dizinin bitmesiyle mutluluğu ve buruklığu aynı anda hissettim. Basında hakkımda çıkan Zeynep Farah Abdullah ile yeni bir projede yer alacağım konusunda hiç bir bilgim yok."
Bade Süalp şu açıklamaları yaptı;
“Yorucu bir sezon geçirdik. Bütün ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum, onlarla çalışmak çok güzeldi. Yeni sezonda herhangi bir projede yer almayacağım, şu an sadece balayı tatilim geçireceğim Bora Bora’yı düşünüyorum.”
Kuzey Güney dizisi ekibi 'Çubuklu 29' isimli mekanda son bölümü izlemek için veda yemeğinde buluşmuştu.Daha sonra İstanbul Boğazı'na gitmek için tekneye binildi ve eğlenceye gece 03.00'e kadar devam edildi.