Kuzey Güney 62. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
16914_528157500540034_808858257_n.jpg

Kuzey Güney dizisinin 62. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

22.00'de Kanal D'de!

Kuzey Güney'deki yazın ki fragmanlarda gösterilen Zeynep'in silahı atma sahnesi neydi şimdi sebeb olarak gösterilen sahne ne yahu..Kuzey Guney'in senaryosunun tahmin edilebilir ucuz bi senaryosu oldugunu bilirdim ama bu kadar da kötü olamaz yaa...Kurgu ypğamıcaktiniz neden bu işe girdiniz:bağır: Yazıklar olsun Ece&Melek size

Özellikle son sahne çok iyiydi. Kuzey, Barış'ı fena dağıttı ve en sonunda Cemre ile sarmaş dolaş oldular. Beğendim. :)

Çok güzel bir bölümdü Zeynep Burak sahnesi sezon başı heyecanlandırdı bizi ama senaristler işi biliyor ters köşe yaptılar tek çözülemeyen olay Cemre'nin nasıl hapse gireceği artık. :D

Çok güzel bir bölümdü Zeynep Burak sahnesi sezon başı heyecanlandırdı bizi ama senaristler işi biliyor ters köşe yaptılar tek çözülemeyen olay Cemre'nin nasıl hapse gireceği artık. :D

Barış'ı birisi öldürmeye kalkacak ve belki de ölecek. Haliyle suç Cemre'ye kalacak. Bu sadece bir ihtimal tabi benim gözümde. :)

Barış'ı birisi öldürmeye kalkacak ve belki de ölecek. Haliyle suç Cemre'ye kalacak. Bu sadece bir ihtimal tabi benim gözümde. :)

Cemre'nin babası yüklü bir para miras bırakmış olabilir kabul etmediler ama duruma göre değişir belkide. (b)

Cemre inşallah Zeynep'i öldürür ve içeri girer. :A

Cemre'nin babası yüklü bir para miras bırakmış olabilir kabul etmediler ama duruma göre değişir belkide. (b)

Cemre inşallah Zeynep'i öldürür ve içeri girer. :A

Çok iyi oldu bu miras. Bu miras sayesinde Barış'tan kurtulacak. O para, Barış'tan kurtulmanın anahtarı. :)