Kuzey Güney 47. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
149812_476094409079677_311342632_n.png

Kuzey Güney dizisinin 47. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

20.00'de Kanal D'de!

Harika bir bölümdü ferhat cemreyi kaçırdı kuzey cemreyi secti arkalarından biri ferhatı vurdu bence sami :D

Süperdi ya Ferhatı kim vurdu acaba Sami Bey desek usta işi bir vuruştu Sami Bey o kadar uzaktan vuramazki.

Bekir'in adamları da vurmuş olabilir.

Sami Tekinoğlu Güneyi Aramıştı Sondan 1 Önceki Sahnede
Bence Dedi ki Eğer Kardeşine Borcunu Ödemek İstiyorsan Git Ferhat'ı Öldür Tabi O Sırada Zeynep Duydu Erken Davrandı Gitti Zeynep Vurdu Suç da Cemreye Kalacak Peki Cemreye Suç Nasıl Kalır ;
Şöyle Olur Zeynep Silahı Cemrenin Çantaya Atabilir :)

Sadece Fikir Yeni Sezon Fragmanına Göre Konuşuyorum :)

Bence Sami Bey vurdu sondaki kameranın gidişine bakın.Ağir ağir şişman birisi koşuyor gibi.Sami Beyin kucağina bağlamşlar kamerayi ağir ağir löp löp o kaçıyor.

@Suskun Zeynep nasıl vursun ? Tek atişta...Zeynep aslında ajanmıymışta tek atışta vurmuştur? Sami Bey'e bi kılıf uydurmak kolay eskiden köyde şöyleydi böyleydi askerde böyle şöyledi diye.Ama Zeynep hobi için poligona gidiyor gibi bi bahane uydururlarsa dizinin içine .....mışlardır (bence)

Güney askere gitmedi dimi? O zaman Güney'de vuramaz.Tek silah deneyimi olan kişi Sami Bey(dir) ve Sami Bey eskiden nasıl biriydi? bilmiyoruz.O açiğida kapamiş olcak senaristler.İşte öyle sayın seyirciler.Bu hafta bölüm iyiydi.Fragmanı beklıyorum acil.

Bu bölüm çok konuşuldu zaten youtube süper izlenmiş 1 günde forumdash yorumlar mantıklı zeynep vurması çok zor fragmanı 4 gözle bekliyorum

Youtube'daki yorumlarda Simay'ın amcalarini katmişlar ama Simay'ın annesi demedi mi "onlari serbes birak"(ailesini rehin tutuyormuş) diye...Kadini öldüren kişi rehinlere ne yapmasın(?) hadi serbestsiniz diyecek halleri yok😕 Simay'ın amcasi polisti galiba.Olabilir diyede aklıma yatıyor ama rehin demişti kadın taksinin içinde (b)

Ferhat onları bırakmış simayın amcası şu an kurtlar vadisinde oynuyor ayrıcada onun vuracağı sanmam ferhatın vuruluşu profesyonel gibi geldi çok meraklandım