Kuzey Güney 31. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Kuzey Güney 31. Bölüm Fragmanı

Kuzey Güney 31. Bölümü ile, 18 Nisan 2012 Çarşamba günü Kanal D'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aşk-ı Memnu'daki cd çıktı ortaya galiba, artık yıl sonuna kadar cd dolaşıp durur etrafta. :D

Baba-oğul'un finaldaki sözleri çok vurucu:

Baba : Bundan sonra ben de yokum hayatında.
Güney : Ne zaman vardın ki zaten !

:(:(:(

Ay sevmiyorum Cemre'yi habire Kuzey'n peşinde mıy mıy mıy. Olması gereken çift Zeynep ve Kuzey'di o da oldu, artık rahat bıraksın Kuzey'i. :5:

hiç sanmıyorum. sen bu hayalinlr yaşamaya deveam et. Cemre bu dizinin asıl karakteri( kız karekteri)
zeynep ise bir yardımcı oyuncu.
and the oscar goes to CEMRE.....

oo son söz on numara kuzey çok itici olmaya başladı

hiç sanmıyorum. sen bu hayalinlr yaşamaya deveam et. Cemre bu dizinin asıl karakteri( kız karekteri)
zeynep ise bir yardımcı oyuncu.
and the oscar goes to CEMRE.....

Cemre'yi ilk başta da beğenmemiştim şimdi de beğenmiyorum, dizin fan sayfasına da girersen Cemre'nin sevilmediğini görürsün, Kuzey'n yanına yakışmıyor bile. Zaten çok ahim şahım olaydı, Zeynep'i almazlardı diziye. Çok itici bir kız bence. :5:

Cemre'yi ilk başta da beğenmemiştim şimdi de beğenmiyorum, dizin fan sayfasına da girersen Cemre'nin sevilmediğini görürsün, Kuzey'n yanına yakışmıyor bile. Zaten çok ahim şahım olaydı, Zeynep'i almazlardı diziye. Çok itici bir kız bence. :5:

poli, sana ben zeynepin diziye neden alındığını anlatmıştım sanırım. ama sen yine unutmuşsun galiba. dur tekrar hatırlatayım. cemre dizideki rolü eleştirilince, dizinin senaristleri cemrenin doğal ses tonunu, doğal güzelliğini, aslında cana yakınlığını, kısacası cemrenin bu dizinin asıl ana kız karakteri olduğunu ve sonuçta kuzeyin ulaşılmaz olan cemreye varacağını belirtmek için zeynepi bu diziye ara kademe veya bir basamak olarak kullanmak için aldılar. zaten çevremdeki herkes zeynepin bir yapmacık oyuncu olduğunu rolünü da çok yapmacık oynadığını söylüyor.
dikkat edersen eğer zeynepin girdiği bölümler(son 5-6 bölüm hariç) dizinin taban yaptığı, en kötü reytingleri aldığı bölümlerdi bunu da unutma.

yani senin anlaman için çok basit bir mantık kullanayım hatta:

zeynep: varılacak hedefe ulaştıran, kullanılan yoldur.
cemre: varılacak hedeftir.