Kuzey Güney 27. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Çok süper bir bölüm olacağını düşünüyorum. Ferhat'ın tekrar diziye dahil olması, hareketlilik getirecektir. Bakalım Kuzey neler yapacak neler.

dizi izlemiyorum ama fragman hiç begenmedim gerçekten çok çok kötü merve bogulur diziye geldi çoktu dizi

güzel bi fragman ferhat ın diziye dönmesi süper oldu :D

Çarşamba akşamı 20.00'da Kanal D'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
üff ya kurtlar vadisini yeni tnt ye yolamıştık bune şimdi :))))))). kıvança kiks box yaptırlar sizpad yaptırdılar reyting alamadılar kuzeyin diziye merve boguduru diziye katarak kuzeyin sevgilisini değiştirdiler olmadı. diziyi kadın dizisine çevirip aldatmalı evlilik sözleşmeli şeyler yapmadılar şimdi iiş mafya geldi. bakalım kuzey günet en son hangi dizi türünde son bulacak. benim önerim bide komediyi denesinler :)))))))))))))))))))

Ay çok fena, kesin izlemem lazım. [😉]

Miray hak ettiğini buldu da olan Kuzey'e oluyo. Ayrıca Kuzey benım gerçek aşkım mıydı dedi o? Hayır ya o Zeynep'le olmalı.!! :D :D

bence cemre bu dizinin ana karakter kızıdır ve kesinlikle de kuzey, cemreyle olmalıdır.
zaten zeynepi, diziye koymalarını asıl sebebi de cemrenin doğallığını, değerini, güzelliğini ve önemini ortaya koymak ve bunu izleyicilere göstermek içindi. senaristler böyle açıklamışlardı.
çünkü herkes dizinin ilk bölümlerinde cemrenin oyunuculuğunu beğenmiyorlardı ve sönük buluyorlardı. ama zeynep diziye girince iş değişti.
gerçekten de cemrenin vazgeçilmez bir sevgili olacağı farkedildi. o yuzden zeynep(merve boluğur) sadece bir piyon görevi gördü...