Kuzey Güney 25. Bölüm Fragmanı

niye? ne varmış konu mantığında? sen niye her mesajıma karşılık veriyon? sen ne istiyon benden. senin yüzünden forumdakiler bana düşman kesildiler. seni ozana şikayet edeceğim sürekli benle uğraşmandan çok rahatsız oluyorum. yeter artık

et birader :) fragman açildi ayni fragman konusunda defalarca mesaj yazdin nie post kasiyorsunki ?

Kuzey Güney 25. Bölüm Fragman Özeti:

Güney ve Kuzey konuşuyor ve Güney biz kardeşiz diyor.
Kardeş. Gel seninle yeniden bir iş kuralım yeni bir iş kuralım. hemen şimdi gerçekten sıfırdan diyor.
Sonrasında ikisi araçta yolculuk ediyor ve aracı Kuzey kullanıyor.
Kuzey: Bu sefer varya sonunda kardeşinle gurur duyacaksın. Güney: E duyuyorum zaten diyor. Ardından Birine çarpıyor Kuzey.
Araçtan inip bakıyorlar ve birisine çarpmışlar yerde yatıyor.
Kuzey: Oğlum içkiliyim lan ben yanarım, yanarım dedim ben sana infazımda yanar yatmadığım zamanlarıda üstüne koyarlar.
Güney : Ben mi dedim sana iç diye senin salaklığının cezasını çekmiycem diyor ağlayarak.

Hayatında yepyeni, tertemiz bir sayfa açmaya hazırlanan Kuzey, son kez Güney'le karşı karşıya gelir. İki kardeş çok önemli bir yol ayrımında baş başa kaldığında, Güney hayatının en önemli kararını vermek zorundadır.

Devamı Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında…

Bundan sonra ne olur Eğer Rüya değilse ki büyük ihtimal değil. Kuzey hapse geri döner Ferhat'ın tufanı başlar.
Güney'le tamamen bağları kopar ve intikam duygusu iyice alevlenir. Bu arada dışarda Banu ile evlenen Güney Gücüne güç katmış olur.
İntikam için Kuzey'in de güçlenmesi gerekir Belki hapisten güçlü bir dost edinir kendine.
Tabi bunlar ihtimal belkide adama hiç birşey olmamıştır yerden kalkar yollarına devam ederler.
Çarşamba akşamı izleyip göreceğiz…

işte Müthiş fragman

Her zamanki gibi Kuzey Güney'i izleyeceğim...

Kuzey'in, Güney'e karşı yapmış olduğu fedakarlığı bu kez Güney yapmak zorunda kalacak gibi gözüküyor fragmanda görüldüğü kadar. Güney çarpmıştı Kuzey yatmıştı yani bu sefer roller değişiyor; Kuzey çarpacak, Güney yatacak diyeceğim ama Güney'in Kuzey'e böyle bir fedakarlık yapacağını düşünmüyorum. Bu arada geçen bölümde Ali ile konuşurken Kuzey, "Benim yerimde olsa Güney oda aynı şeyi yapardı, abim benim o." gibi sözleri vardı. Güney'in, Kuzey'i işsiz bırakmıştı. Kuzey'in böyle düşüncelere yöneleceğini düşünüyorum. Böyle birşeyin gerçekleşmesi durumda ortalığın karışacağını söylemek yanlış olmaz eminim...

Bakalım nasıl bir bölüm olacak...

Bu Kuzey'le Ali'nin oyunu bence :D

çok dahice bir tahmin. tebrik ederim seni. tabi ya nasıl aklıma gelmediki. büyük ihtimalle bir oyundur. ama eğer bu bir oyun olursa dizi için çok kötü olur. çünkü o zaman dövüşlü, hapisli sahneler olamayacak ve korkarım istediğimiz gelişme ve sıçrama olmayacak dizi için...

Bu fragmandaki gerçek olursa şunu söyleyeyim, Kuzey kesinlikle işi psikopata bağlar.

hapıste mantık cervesınde cok bı hamle yapılamaz. Dovus falan bı kac bolum goturur. O dovuslerı her bolum bı kac sahne yapacaksın. Mesela spartacusta her bolum arena dovusu oluyor ( ana konusunun arena olmasına ragmen) yanı dızı bu hamleyle 10 reytınge dayanır,yalan yok. Fakat bı kac haftaya cok daha hızlı bı sekılde ıner. Yanı adam kuzeyı hapse attıracak, sezon sonuna kadar hapıste takılır. E sonra ?

haklısın. daha sonra ne olacakki. dediğin gibi dövüş sahneleri her bölüm olmalı. ama bence cemreyle olan aşk sahneleri de sürekli olmalıdır. kadınlara ve benim gibi duygusallara da hitap etmelidir dizi. tıpkı bir zamanlar PUSAT dizisinde olduğu gibi. ne diziydi be. orda hikaye gerçekten cok canlıydı. ve kuzey güney deki gibi hem dövüş hem aşk vardı.