Prncss.. Süper Emekli Katılım 24 Nisan 2007 Mesajlar 10,366 Reaksiyon puanı 295 Puanı 305 29 Ağustos 2011 #21 muhteşem yüzyılı izliyordum bu diziyide izlemeyi düşünüyorum ama aynı gün yapmasınlar ya internetten izlerken zor oluyor sonra
muhteşem yüzyılı izliyordum bu diziyide izlemeyi düşünüyorum ama aynı gün yapmasınlar ya internetten izlerken zor oluyor sonra
ezel dayı Favori Üye Katılım 10 Nisan 2011 Mesajlar 369 Reaksiyon puanı 14 Puanı 119 30 Ağustos 2011 #22 OzaN' Alıntı: Bence Yalan Dünya, Star'a geçer Genişletmek için tıkla ... yapma adminim yine dizi harcar bu star.... küçük sıırlar geniş aile bir de yalan dünya mı bu hataya düşmez artık ayrıca gülse birselin star yollanmayı kabul edeceğini san mıyorum fks 14 ün taktik güzel ......
OzaN' Alıntı: Bence Yalan Dünya, Star'a geçer Genişletmek için tıkla ... yapma adminim yine dizi harcar bu star.... küçük sıırlar geniş aile bir de yalan dünya mı bu hataya düşmez artık ayrıca gülse birselin star yollanmayı kabul edeceğini san mıyorum fks 14 ün taktik güzel ......