WesTxCoasT
Favori Üye
Dizi kendini kanıtlamış ve 2.sezonu devam ediyor 1 sene sonra tartışılıyor boş yere.
ee o da forumun eksikliği my-vadi-öbgz üçgeninden çıkabilsek azıcık daha neler var
Öbgz okadar değil.
son olarak bu konu beyazsoyun dediği gibi 1 senelik konu da değil mesela habertürk bu konuy u6 kasım 2012 de yazmış şimdi baktım da daha 1 ay olmamış
- - - Ekleme - - -
daha dünve bugünkü takas-yakup-mahoni üçgeninde dönen öbgz tartışması var
Habertürkün 6 kasımda aklına gelmiş beyazın verdikleri 2011 den
habertürk genel olarak 6 dizi almış örnekben kuzey başladığında forumda olsam gene açrdım konuyu
beyazsoyun hata arama huyu sizide kötü etkiledi
Öbgz okadar değil.
son olarak bu konu beyazsoyun dediği gibi 1 senelik konu da değil mesela habertürk bu konuy u6 kasım 2012 de yazmış şimdi baktım da daha 1 ay olmamış
- - - Ekleme - - -
daha dünve bugünkü takas-yakup-mahoni üçgeninde dönen öbgz tartışması var
yok aslında iyi olduorjinal konu açma aşkı geliyor insana
senn konularda x li siteler kaynaktır tabi ceza alırorjinal konu aynı zamanda sıkma konudur yani uydurma konudur)
bende şimdi acayip orjinal konular geçiriryorum kafamda ama ceza verirler yayınlamıyorum
senn konularda x li siteler kaynaktır tabi ceza alır
diğer dizleri kullanmak istemedem çünkü çoğu insna biliyor kavak yelelri-türk malı-akltın kızlar falan çalıntılama ama kuzeye hayran hayran izliyolr orjinalmiş gibi
ben orjinal konu açarım derken kaynak almam hiçbiyeri tamamen bana ait olur konu kaynak benden dahamı kıymetli ya da güvenilir ben yazarım millet beni kaynak göstersin)
merak etme öyle konular da açtık ama böle herkesin ilgisini çekmedi
ayrıca tek kaynak değil 5 kaynağı birleştridim hiçbir yazar kafasından konu yazmaz en azından araştırma yapar fikir sahibi olmak için ya da sözlük kullanmır falan
rüyasında polatın bereni geçtiğini gören kişi ikinci gün konu açıyor kaynakdan aldım polat birinci olacak diye bu konu hakkında ne düşünüyorsun ??)
valla en azından kendiş dayanakları var dayanaksız yalan haber değil ne diyom ben ya beren gibi kaynanaları olsun inşallah
polatı izliyolardır hayran hayrangünü kaçırmışım polat sever arkadaşlarda yok civarda biraz sinirlendirirdik)
polatı izliyolardır hayran hayran
bu saatte polat hala yayındamı ??
gerçi beyaz tv siyah tv net derken her dakika izleyebiliyorlar
pana filmin sitesinden tekarar tekrar izliyolar pozisyon değerlendirmesindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?