Kuzey Güney Çalıntı Dizi Mi?

Dizi kendini kanıtlamış ve 2.sezonu devam ediyor 1 sene sonra tartışılıyor boş yere.

son olarak bu konu beyazsoyun dediği gibi 1 senelik konu da değil mesela habertürk bu konuy u6 kasım 2012 de yazmış şimdi baktım da daha 1 ay olmamış

- - - Ekleme - - -

Öbgz okadar değil.

daha dünve bugünkü takas-yakup-mahoni üçgeninde dönen öbgz tartışması var

Habertürkün 6 kasımda aklına gelmiş beyazın verdikleri 2011 den

Öbgz okadar değil.

Obgzk neresi o kadar degil , kalitede bir nunara..
her zaman "en" lerin icinde obgzk

- - - Ekleme - - -

Obgzk her bolumu olay oldugu icin, uzerine herkez kitleniyo
tabi o kalitede dogaldir bu kadar yorumlasmalar.

orjinal konu aynı zamanda sıkma konudur yani uydurma konudur
)

bende şimdi acayip orjinal konular geçiriryorum kafamda ama ceza verirler yayınlamıyorum
senn konularda x li siteler kaynaktır tabi ceza alır

diğer dizleri kullanmak istemedem çünkü çoğu insna biliyor kavak yelelri-türk malı-akltın kızlar falan çalıntılama ama kuzeye hayran hayran izliyolr orjinalmiş gibi

ben orjinal konu açarım derken kaynak almam hiçbiyeri tamamen bana ait olur konu kaynak benden dahamı kıymetli ya da güvenilir ben yazarım millet beni kaynak göstersin
)

ben orjinal konu açarım derken kaynak almam hiçbiyeri tamamen bana ait olur konu kaynak benden dahamı kıymetli ya da güvenilir ben yazarım millet beni kaynak göstersin
)

merak etme öyle konular da açtık ama böle herkesin ilgisini çekmedi

ayrıca tek kaynak değil 5 kaynağı birleştridim hiçbir yazar kafasından konu yazmaz en azından araştırma yapar fikir sahibi olmak için ya da sözlük kullanmır falan

rüyasında polatın bereni geçtiğini gören kişi ikinci gün konu açıyor kaynakdan aldım polat birinci olacak diye bu konu hakkında ne düşünüyorsun ??
)

rüyasında polatın bereni geçtiğini gören kişi ikinci gün konu açıyor kaynakdan aldım polat birinci olacak diye bu konu hakkında ne düşünüyorsun ??
)

valla en azından kendiş dayanakları var dayanaksız yalan haber değil ne diyom ben ya beren gibi kaynanaları olsun inşallah