Kutsi Artık Kendi Sesiyle!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
37,904
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Konum
Aydın
acdn.yenisafak.net_site_ex_askintarihi0602bff305d7c5aaby.jpg


Hem şarkıcı ve hem de oyuncu olan Kutsi artık kendi sesiyle yerini alacak!

Şu sıralar 'Huzur Sokağı'nda 'Bilâl' karakteriyle başrolde yer alan Kutsi, yeni sezon itibariyle kendi sesiyle dizide yer alacak. Sevenlerinden kendi sesiyle oynaması konusunda yoğun bir talep aldığını ifade eden Kutsi, şimdi daha da yoğun çalıştığını ve kendi sesiyle oynayacağı için mutlu olduğunu ifade ediyor.

Başarılı oyuncuyu yer aldığı dizilerde ünlü dublaj sanatçısı Umut Tabak seslendiriyordu.
 

Ekli dosyalar

  • acdn.yenisafak.net_site_ex_askintarihi0602bff305d7c5aaby.jpg
    acdn.yenisafak.net_site_ex_askintarihi0602bff305d7c5aaby.jpg
    40.4 KB · Hit: 443
Son düzenleme:
Umut Tabak işini kaybedecek adam neredeyse m.akif alakurt şimdi kutsi bir neco kaldı :D
 
Fragmanda gördüm gerçek sesine alışması zor olur seyircinin :D
 
Doktorlar'da da denemiş kısa süre sonra tekrar dublaja dönmüştü yine öyle olur diyeceğim ama atv iç yapımlar cimri galiba. :D
 
Fragmandan duyduğum kadarıyla gayet iyi ve inandırıcı olmuş. Açıkçası Umut Tabak'ın sesini farklı farklı insanlarda duymak inandırıcılığı azaltıyordu.
 
Umut Tabak o kadar çok farklı yapımda dublaj yaptı ki artık çok yapmacık geliyor. Sanki dublajlı yabancı film izliyormuşum gibi geliyor. :) Kutsi en baştan kendi sesiyle olsa iyi olurdu ama dizinin ortasında olması izleyici kaybına neden olabilir. Zaten bu sezon düşüşte olacağını tahmin ettiğim dizilerden biri Huzur Sokağı. :)
 
genelde şarkıcılar dublaj kullanır sebebi sesleri genelde kadın sesine yakındır. iyi şarkı söylemek için bu gereklilik sanırım. doğal olarak oynadıkları karakterlere uymuyorlar. ozcan deniz yoksa aga rolünü nasıl oynar )))
 
Kötü olmuş. İzleyici alışmakta zorluk çekecektir ayrıca Huzur Sokağı'nın bu sezonu çıkarması çok zor gibi.