'Kuruluş Osman'ın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,922
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images

'Kuruluş Osman'ın yeni sezon tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Osman bey karakteri ile başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin yeni sezon bölümleri 6 Ekim Çarşamba gününden itibaren izleyici ile buluşacak.

Kuruluş Osman, yeni sezon ilk bölümüyle 6 Ekim Çarşamba 20.00'de ATV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Osman Beyimizi yeniden ekranlarda izlemek güzel olacak. Bekliyoruz. Serhat Kılıç yeni düşman olarak efsane olacak. :Z

• Harika
Reactions: Angelica
En büyük rakipleri yarın sezona başlıyor, daha çok bekleselerdi yanlış olurdu iyi bir karar almışlar.

@Angelica 6 Ekime altın günün vardı iptal etmeyi unutma... Senin bıyıklı geliyor 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Zeyno @Alos @EmreCan @Emre Ozansoy

:A :ABurak olurda ben hiç gün yaparmıyım abiii
Meloda bıyıklı çoook pazartesi Barbaroslar Salı Hikmet Bey Çarşamba Burak Perşembe Hayri ooo say say bitmiyo biyiklilari @Angelica 😄😄

Kız barbaroslar perşembeydi:Açarşamba Burağı perşembe Ulaşla Engini izlicem süper :A

Üçüncü sezonu mu ikinci sezonu mu? (b)

Yine zirve yarışında olur ve kanalı da yapımcıyı da güldürecek oranlar alır.

Dizi yine geçen sezon gittiği gibi gider. Ama bu sezon son olmalı bence.

Kanunsuz Topraklar da beklediğimden düşük başlangıç yaptı, gelecek hafta Kuruluş Osman'ın gelişi ile asıl oranlar belli olur gibi.

Dizi yine geçen sezon ki gibi gider. Ama bu sezon son olmalı. Kanunsuz Topraklar da beklediğimden düşük başlangıç yaptı, gelecek hafta Kuruluş Osman'ın gelişi ile asıl oranlar belli olur gibi.

Kanunsuz topraklar fragmanı iyi ben yükseleceğini düşünüyorum