'Kuruluş Orhan'da Şok Ayrılık! | ATV

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,176
Puanı
1,060
1767099570369.png

ATV'nin Bozdağ Film imzalı dizisi "Kuruluş Orhan" kadrosunda şok ayrılık!

Yönetmen koltuğuna Bülent İşbilen'in oturduğu, başrolünde Orhan Bey karakteriyle Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı dizinin kadrosuna, Osman Bey karakterini canlandıran Cihan Ünal veda ediyor.

"Kuruluş Orhan" yeni bölümleriyle ATV'de!

Kaynak: Medyaradar

Osman dizisinde Ertuğrul 11 bölüm oynamış ; Orhan dizisinde Osman 10 bölüm oyniyi ; çok da şok olmamış tutan işle aynı mantıkla gitmişler :X

Önemli olan sonrası ama mert oğlanda klasik Türk hükümdarı tipi yok işleri zor:A
IMG_5387.jpeg

Keşke Burak Özçivit oynayıp, karakter onunla bitseydi. :(

Kuruluş Orhan bu sezon son olur umarım. Mehmet Bozdağ tarihi dizilere sadece plato ziyareti üzerinden devam etsin. :)

Keşke Burak Özçivit oynayıp, karakter onunla bitseydi. :(

Kuruluş Orhan bu sezon son olur umarım. Mehmet Bozdağ tarihi dizilere sadece plato ziyareti üzerinden devam etsin. :)
Kuruluş Osman 4.sezondan itibaren bozmaya başladı zaten.Hiçbir tarihi dizi eski ilgiyi görmüyor, haliyle bence Orhan serisi yanlıştı.Alınan reytinglerde gösteriyor ki sezon sonu bitecektir.

Kuruluş Osman 4.sezondan itibaren bozmaya başladı zaten.Hiçbir tarihi dizi eski ilgiyi görmüyor, haliyle bence Orhan serisi yanlıştı.Alınan reytinglerde gösteriyor ki sezon sonu bitecektir.
Aynen, ben 3. sezondan sonra izlemeyi bıraktım. Geçen sezon Turgut Alp gelince bi 4-5 bölüm izledim ve bu sezon ise yeni hali ile hiç izlemedim. Senaryoda hiçbir değişiklik yok.

Aynen, ben 3. sezondan sonra izlemeyi bıraktım. Geçen sezon Turgut Alp gelince bi 4-5 bölüm izledim ve bu sezon ise yeni hali ile hiç izlemedim. Senaryoda hiçbir değişiklik yok.
Hayır temel mantık hiç değişmiyor dizi sezonlar boyunca yerinde saydı.Ben 2.sezonun sonuna kadar gerçekten ilgiyle ile izledim ama 3.sezonda artık eskisi kadar beni ilgimi çekmemişti ve ben de bırakmıştım.Geçen sezon bazı sahnelerine denk geldim ve bırakmakla çok doğru bir karar vermişim.2.sezonda da moğollarla uğraşıyorlardı, sürekli tenhaya çekilip pusuya düşürülüyorlardı 6.sezonda aynısı.

Hayır temel mantık hiç değişmiyor dizi sezonlar boyunca yerinde saydı.Ben 2.sezonun sonuna kadar gerçekten ilgiyle ile izledim ama 3.sezonda artık eskisi kadar beni ilgimi çekmemişti ve ben de bırakmıştım.Geçen sezon bazı sahnelerine denk geldim ve bırakmakla çok doğru bir karar vermişim.2.sezonda da moğollarla uğraşıyorlardı, sürekli tenhaya çekilip pusuya düşürülüyorlardı 6.sezonda aynısı.
İlk 2 sezon iyiydi ya, zaten reytinglerde de iyiydi. Sonradan hep tekrara düştü. Cüneyt Arkın gibi bir efsaneyi izlemek büyük keyifti.