Kuru Kız Odama Pliizz

zelihaya benzeyen kuru kız yine favorim sempatik biri..

senin korneş yuvarlağı boş adam
)
youtube kanalı 15 video koymuş 20.bölümden 4 ü koriş üzerine akıllandılar senaristler korişi daha çok yazıyorlar yakında başrolleri sollicek

Ben diziyi Koriş sayesinde daha çok sevmeye başladım

Neriman out oldu bu aralar.

youtube kanalı 15 video koymuş 20.bölümden 4 ü koriş üzerine akıllandılar senaristler korişi daha çok yazıyorlar yakında başrolleri sollicek
koriş ilk anda renkli bir karakter olarak dikkat çekecektir sonra balonu çabuk sönecektir

ama kuru kızın doğuştan balonu güzel daha bir en az 20 yıl kullanım süresi var
)

Ben diziyi Koriş sayesinde daha çok sevmeye başladım

Neriman out oldu bu aralar.
neriman da sahalara dönse süper olur neyse dernekte seçim var 2 bölüme coşar nöro da

Uff bir de inandırmışsın kendini.
neye totoş .ss

koriş ilk anda renkli bir karakter olarak dikkat çekecektir sonra balonu çabuk sönecektir

ama kuru kızın doğuştan balonu güzel daha bir en az 20 yıl kullanım süresi var
)
ayol yılalrdır polat alemdar olsun marazdan doğan ali olsun dirilemeden geberesice ertuğrul olsun sürekli parlak peşinde koşan @Çiğdem- bile bayılıyor korişe

@Çiğdem- in korişe hayran olması doğal zaten dean parlağıda öyle bir yumoştu
kızın sevdiği erkek tipi yuvarlak olmasa çoktan benimle izdivaç yapmıştı
tek eksiğimiz yomoş olmamak ordan kaybediyoruz
artık yumoşlarla evlenip ne yapmayı düşünüyorsa sanırım akşama kadar kızkıza oturup dedikodu yapmayı planlıyorlar

gidip düzgün bir kız seçemedik sevdiğimiz kız, yuvarlak seviyor şansıma tüküreyim

Koriş artık fenomenliği de aştı, diziyi sevmeseniz bile bunu kabul etmek zorundasınız. Böyle bir karakteri yaratan Meriç Acemi ve onu her hafta olağanüstü bir şekilde canlandıran Onur Büyüktopçu'yu tebrik ediyorum.

hahahah ayy sussana sen beee adımı çıkarıcaksın tövbe yarabbim

ama şöyle bir gerçek var yumuşak erkekler kadınlara en iyi arkadaştır yanı kadınların hemcinslerinden bile daha iyi dost olur yumuşak adamlar kadınlara

ee tabi sana rakip değiller ondan öyle diyon

Odayı ne hale çevirmiş.
"Japon pazarına çevirmişsiniz"

Diziye ilk defa güldüm.

aslında orada japon kerhanesi diyecekti sansürledi kendini defom
çok terbiyeli kız
japon kerhanesini @Çiğdem- le @destere anlatır sana
neyini anlatayım benim gitmişliğim yokki
yalnız japon kızları kimononun altına bişey giyinmiyormuş sokakta gezerken rüzgarın çıkması muhteşem manzaralar oluşturuyordur

neyini anlatayım benim gitmişliğim yokki
yalnız japon kızları kimononun altına bişey giyinmiyormuş sokakta gezerken rüzgarın çıkması muhteşem manzaralar oluşturuyordur
sen incelemişsindir meraktan nasıl oluyor japonların kerhaneleri
))